Ormen Gearmotor den materialevalg

Orm gear reduktion motor er designet og fremstillet ifølge den tekniske kvalitetsstandard Q/md1-2000. Produkter i overensstemmelse med den nationale standard GB10085-88 baseret på orm orm gear parametre, lære de mest avancerede teknologi hjemme og i udlandet, unikke og roman "firkant" uden for et gitterstruktur, den smukke udseende, med høj kvalitet aluminium legeret trykstøbning. Tekniske parametre: power sats: 0,06 KW ~ 7.5 KW drejningsmoment: 2,6 N · m ~ 2379N · m udvekslingsforhold: 7,5-100 orm gear deceleration modelnummer: RV25, RV30, RV40, RV50, RV63, RV75, RV90, RV110, RV130. Dens funktion er at kontrollere mekanisk transmissionshastighed, udbredt i industrimaskiner felt.

Føje elementer til olie

Mange brugere er ikke klart orm gear deceleration motor olie mængde for hvordan meget, tilføje orm gear reduktionsgear smøring under hvilke omstændigheder, nogle brugere ikke selv kender er at stoppe stat eller foranstaltning olie kører tilstand. Følg og tilføje mængden af olie til betjeningsvejledningen. Tilsæt olie til 2/3 af vinduet olie. Og disse data er i tilstanden ned Bemærk: ikke tilføje smøreolie i tilstanden af orm gear reduktion. Fordi i orm gear deceleration chance gjort, dets interne komponenter gear eller orm gear roterer til at drive den interne orden af smøreolie, hvis i dette tilfælde at dømme orm gear deceleration motor olie mængde, kan være fuld, kan være mindre end to tredjedele i vinduet olie kan endda have ingen smøreolie.

Så i orm gear deceleration chance ned state dom, der er en kløft med den faktiske olie olie mængde er store, foreslå i orm gear neddeler at standse stat til at måle olie og tilføje den rigtige mængde af smøreolie.

Den materialevalg

Orm gear neddeler er ikke klar i behandlingen af teknologi og materiale, kan det medføre transmission fiasko. Det er også det problem, at gear reduktionsgear kan støde på, når du foretager dele, såsom hårdhed af hårdt overflade hastighed reduktionsgear og urimeligt design af skrue-liften forsynet med design.

På grund af store orm drev meshing friktion, er orm gear komfur svært at nøjagtigt backoff størrelse og form fejl. Som følge heraf tandoverfladen orm gear er meget vanskeligt at arbejde ud og ormen tand overflade kampen helt til at opfylde kravene i teorien om konjugerede tilstand. Orm og orm gear tanden bør derfor have både slidstyrke og god løbende ydelse.

Ormen materialer normalt lavet af legeret stål eller høj kvalitet carbon stål og orm gear tandoverfladen af Opkullende, dæmper og nitriding varmebehandling og høj hårdhed, dets hårdhed er mellem 35 og 55 HRC i almindelighed, men også har mere end 60 HRC.

Materialer i orm gear ring er den mest ideelle for tin bronze, og de mekaniske egenskaber af centrifugalstøbning er bedste i den proces, efterfulgt af støbning metal mug, hvoraf de fleste ikke er støbt i sand støber

Vedligeholdelsesvejledning

Nye reduktionsgear bruges igen selv efter 300 timer, skal ændre ny olie, så hver brugt 2500 timer behov et olieskift, men stadig i brug processen bør være regelmæssigt kontrollere olie kvaliteten, hvis olien har urenheder, aldring, metamorphism, skal udskiftes til enhver tid.

Hastighed reduktionsgear bør bruge faste mærke, antal gearolie, og bør ikke blande forskellige mærker, numre eller forskellige typer af olie. I forbindelse med olieskift, rengøre indersiden af neddeler først og derefter indsprøjtes ny olie.

Under brug, hvis jeg fandt olie temperatur er for høj (mere end 80 ℃), og unormal fænomen som støj, skal straks stoppe med at bruge, at kontrollere årsagen. Efter fejlfinding eller udskiftning af smøremidlet, kan du fortsætte med at bruge den.

Hvis ekstrem kulde som nedenfor 10 ℃, temperatur bør tages i betragtning ved udvælgelsen af ringen på indflydelse af hastighed neddeler, kan overveje konfigurationen af el-radiator og så videre, er dette meget vigtigt for orm gear reduktionsgear smøring vedligeholdelse, regelmæssig observation af olie niveau bevægelser, observere, om vibrationer og støj har uden undtagelse.

Den korrekte vedligeholdelse af orm gear reduktionsgear kan maksimere sin funktion.