Hjem > Nyheder > Indhold

Worm Gearmotor Specificerede krav

Aug 03, 2017

Før brug skal man være opmærksom på at kontrollere reduceringstypestrukturen, midterafstanden fra specifikationerne, transmissionsforholdet, indgangsakselforbindelsen, Worm Gearmotor udgangsakselkonstruktion, indgangsakseludgangsakselretning og rotationsretning mv. Opfylder kravene.

Ifølge prøven om "valg af brug af smøremidler" er de krav, der er angivet i indsprøjtningen af passende smøremidler. Efter tankning, stram toppen af ventilationsdækslet, Worm Gearmotor trække ventilen på den lille kegle stikket, reducer for at begynde at køre. Skal bruge de relevante kvaliteter af smøremidler, skal kontrollere, at den passende mængde brændstof skal kræves af de rettidige krav til olien, især Worm Gearmotor bør være opmærksom på den første brug af 100 timer efter udskiftning af ny olie.

Brugen af processen med unormale omstændigheder, bør være rettidig nedetid inspektion, henvises til "årsag til funktionsfejl og løsning" behandling. (Den maksimale tilladte olietemperatur på reduceren er 95 ° C, og ved denne temperatur grænse, så længe olietemperaturen ikke stiger, kan Worm Gearmotor det bruges med tillid).

Worm gear reducer skal bruges før N220-N320 (omgivelsestemperatur -30 ° C-40 ° C) eller N320-N460 (omgivelsestemperatur 25 ° C-65 ° C) til oliemærket over midterpunktet og fjern Fjern den lille kegle på ventilationsdækslet. Efter første brug af 100 timer vasker Worm Gearmotor den interne udskiftning af ny olie, efter hver 2500 timers olieændring en gang.

Installationen skal være fast monteret på maskinen, Worm Gearmotor kan ikke forekomme løst fænomen. I denne proces skal det bekræftes, at styreindretningen er korrekt, og så kan det være en intermitterende installation.

Worm gear reducer kan ikke placeres for længe, mere end 3 til 6 måneder, og olietætningen er ikke nedsænket i smøreolien, det anbefales at reducere brugerne til at udskifte olieforseglingen. Følg reduktionsretningslinjerne, standard arbejdsmiljø temperatur er -5 grader til 10 grader. Worm gearmotor Reduktionsmidlet bruges normalt i forbindelse med en motor eller motor, så det er nødvendigt at installere en ventilationsenhed for at forbedre varmen og opretholde normal drift. Efter installationen skal du først kontrollere olieniveauet, Worm Gearmotor, for ikke at lægge belastningen straks til den højeste. Det anbefales at øge gradvist, det anbefales i ormudskæringsreducer monteret rundt om beskyttelsesanordningen.

Worm gear reducer i normalt arbejde, når lejet ikke vil producere meget varme, hvis lejet har meget varme genereret, som skal være opmærksom på brugen af orm gear reducer, Worm gearmotor føre til årsagen til bærevarme, og gør det relevante At håndtere foranstaltninger for at undgå alvorlige konsekvenser.

Worm gear reducer er et kompakt transmissionsforhold, samt under visse forhold med transmissionsmaskinerens selvlåsende funktion, er en af de mest anvendte reduktionsanordninger, hvilken hul akselmask reducerer ikke kun med de ovennævnte egenskaber og nem installation , rimelig struktur, mere og mere udbredt. Den hule akselmaskeducer er udstyret med en spiralformet gearreduktion ved indgangsenden af snekkegearreduktionsmidlet for at danne en meget lav udgangshastighed, Class Worm gear reducer med højere effektivitet. Worm Gearmotor Og vibrationer er små, lavt støjniveau, lavt energiforbrug.

Worm gear reducer for at forbedre effektiviteten, er generelt brugt ikke-jernholdigt metal til at gøre ormen, ormen er brugen af hårdt stål, fordi det er glidende friktion transmission, i løbet af drift, vil det producere højere varme, så de dele og sæler Der er forskel på termisk ekspansion, så der opstår huller i parringsfladerne, og olien bliver tyndere på grund af temperaturstigningen, Worm Gearmotor, som kan forårsage lækage. Der er fire hovedårsager, det ene er materialet med en rimelig, den anden er at engagere overfladekvaliteten af friktionsfladen, den tredje er valget af smøremidler, Worm gearmotor tilføj mængden er korrekt, den fjerde er samlingskvaliteten og brug af miljøet.