Worm Gearmotor Installation

Worm gear reducer i henhold til Q / MD1-2000 tekniske kvalitetsstandarder design og fremstilling. Produkter i overensstemmelse med den nationale standard GB10085-88 orm orm parametre baseret på absorption af den mest avancerede teknologi i ind-og udland, unik nyhed af "square box" uden for strukturen, æsken ser smuk ud af høj kvalitet aluminiumslegering die-casting. Tekniske parametre: Strøm: 0.06KW ~ 7.5KW Drejningsmoment: 2.6N · m ~ 2379N · m Transmissionsforhold: 7,5-100 Worm reducer Model: RV25, RV30, RV40, RV50, RV63, RV75, RV90, RV110, RV130 Dens rolle er at styre den mekaniske transmissionshastighed, der er meget udbredt inden for industrimaskiner.

installation

1, i henhold til de faktiske krav til en række installationsformer, kan seks sider installeres;

2, installationen skal være stærk og pålidelig;

3, skal den oprindelige motormaskine, reducer mellem arbejdsinstitutionerne være nøje justeret, fejlen må ikke være større end brugen af koblingen af den tilladte forskel;

4, efter installationen af håndrotation, skal være fleksibel, ikke forstyrrende fænomen.

Øg mængden af olie

Mange brugere kender ikke antallet af ormudstyr til at øge mængden af brændstof for at være passende, under hvilke omstændigheder at tilføje orm gear, og nogle brugere slet ikke engang om tilstanden kører eller under tilstanden af brændstofmængden. Overhold og tilsæt brændstof i henhold til vejledningen. Tilsæt olie til 2/3 positionen af vinduet. Og disse data er i nedlukningstilstanden. Bemærk: Kør ikke i ormhjulsmaskinen for at tilføje smøreolien. Fordi ved driften af snekkegearreduktionsmidlet, vil gearets indre dele eller ormhjulet, når man kører smøreoliens indre drift, hvis i dette tilfælde bestemmer mængden af snekkegear, det kan være fuld, kan der være lavere end olie vindue på 2/3, og endda måske ikke have nogen olie.

Derfor er afstanden mellem den faktiske mængde olie i tilstanden af snekkegearreduktionsmidlet for at bestemme mængden af olie relativt stor, det anbefales at stoppe driften af snekkegearet for at måle mængden af olie og tilsætte rigtig mængde smøreolie.

Valg af beslag

Worm gear reducer installation er i princippet baseret på størrelsen af udgangen af ordet gear reduktion for at bestemme størrelsen af reducer beslag, så længe grænsefladen form og størrelse match, reducer udgang aksel størrelse i et bestemt område kan være på reduktionsbeslagsmodel op og ned Hvis du vælger at bruge bordreduktionsbeslaget, reduceres installationsstørrelsen og reduktionsbøjlen ikke stemmer overens. I et bestemt område kan jeg hurtigt styre kontrolkort og reducerforbindelse for at opfylde brugernes krav.

Valg af gearreduktionsramme. I overensstemmelse med størrelsen af reduktionsmidlets udgangsakseldiameter for at bestemme rackmodellen, så længe grænsefladens form og størrelse matcher, kan størrelsen af reduktionsakselens udgangsaksel i et vist interval være på rackmodellen for at flyde op og ned. Hvis du vælger at bruge med bordrammen, reducer installationsstørrelsen, og stativet stemmer ikke overens. I et bestemt område kan jeg styre kontrolkort og reducerforbindelse for at opfylde brugernes krav.

Ingen fulcrum maskine til at styrke. Maskine til at styrke deres egen akse uden støttepunktet. Den omrørende aksel er de to vinkler af udgangsakslen af snekkegearreduktionsmidlet, som kan anvendes til at transmittere den lille effekt, ikke eller kun ved den lille aksiale belastning, omrøring er ikke særlig stærk blandeindretning. Mixeraksel og reduktionsforbindelse skal være stiv kobling, især i JQ-type skalkobling eller SF-type trevejskobling til de bedste.

Valg af materiale

Worm gear reducer i behandlingsteknologi og valg er ikke færdig, det kan forårsage transmissionsfejl. Men også gearreduktionsproducenter i produktionen af komponenter kan støde på problemer, som f.eks. Hård overflade reduktionshårdhed ikke opfyldte kravene, skrueløftere design urimeligt vil være et lignende problem.

Da ormgearets gnidningsfriktion er stor, er ormens kogeplade svært at præcis skovle tilbage og form og størrelse fejl og så videre. Derfor er behandlingen af tandhjulets tandhjulsoverflade vanskelig at matche med ormtandoverfladen fuldt ud at opfylde den teoretiske krav til konjugattilstanden. Så ormen og ormen tænder i materialekombinationen af begge slidstyrke og har en god løbeevne.

Ormmateriale er generelt lavet af legeret stål eller kulstål af høj kvalitet, ormtandoverfladen ved karburering, slukning eller nitrering og anden varmebehandling og højere hårdhed, hårdheden er generelt mellem 35 --- 55HRC, men også over 60HRC af.

Anvendes til tandhjulsudvekslingens arbejde til tinbrons, den mest ideelle i forarbejdningsteknologien til centrifugalstøbning af de bedste mekaniske egenskaber, efterfulgt af støbning med metalform, gør det mindste sandstøbning.