Worm gearmotor Kompakt struktur

Worm gear reducer er et kompakt transmissionsforhold, og under visse forhold med transmissionsmaskins selvlåsende funktion er en af de mest anvendte reducer, som Worm Gearmotor hule akselmask reducerer ikke kun med de ovennævnte egenskaber og let installation, rimelig struktur, mere og mere udbredt. Hule aksormaskeduktionsreduktion i snekkerreduktionsindgangen på siden af installationen af en spiralformet reduktionsreduktion, der består af multi-trins reducer, kan være meget lav udgangshastighed, det spiralformede gear og kombinationen af orm gear, klasse worm gear reducer med højere effektivitet. Og vibrationer er små, lavt støj, Worm Gearmotor lavt energiforbrug.

Worm gear reducer for at forbedre effektiviteten, generelt bruge ikke-jernholdige metaller til at gøre ormen, ormen er brugen af hårdt stål, fordi det er glidende friktion transmission i løbet af operationen, vil det producere højere varme, så at dele og tætningsreduktionsmåler Der er en forskel mellem termisk udvidelse, således at der opstår huller i parringsfladerne, og olien bliver tyndere på grund af temperaturstigningen, Worm Gearmotor, som kan forårsage lækage. Der er fire hovedårsager, en er materialet med en rimelig, den anden er at engagere friktionens overfladekvalitet, den tredje er valget af smøremidler, tilføj mængden er korrekt, Worm Gearmotor den fjerde er samlingskvaliteten og brugen af miljø.

Worm gear generelt brugt tin bronze, der matcher orm materiale generelt 45 stål hærdet til HRC45 en 55, også almindeligt anvendt 40C: hærdet HRC50 a 55, slibning af grinder til rude RaO.8fcm, reducere normal drift, ormen Som en hærdet " rasp ", holdt skære orm gear, Worm gearmotor, så orm hjulet slid. Generelt er dette slid meget langsomt, ligesom en fabrik kan nogle reducer bruge mere end 10 år. Hvis slidhastigheden er hurtigere, er det nødvendigt at overveje reduktionsudvælgelsen er korrekt, om der er overbelastning, Worm Gearmotor orm gear materiale, montage kvalitet eller brug af miljøet og andre grunde.

Generelt opstår i den vertikale installation af reduceren, Worm Gearmotor hovedsagelig med mængden af tilsat olie og valget af smøreolie. Lodret installation, det er let at forårsage mangel på smøreolie, når reduktionsenheden holder op med at køre, motoren og reducer gearkassen olietab, kan gearet ikke skyldes smøresikring, start eller drift er ikke effektiv Smøring forårsager mekanisk bære eller endda skade.

Når gearkassen fejler, selvom gearkasseforseglingen er god, er Worm Gearmotor planten ofte fundet i reducer gearet olie er blevet emulgeret, lejet har rust, korrosion, skader, det skyldes, at reduceren i transportprocessen, gear olie ved varme kondensering forårsaget af kondensation forårsaget af vand; Selvfølgelig, Worm Gearmotor og bærerkvalitet, monteringsprocessen er tæt forbundet.