Worm Gearmotor Tilføj varer til olie

Motoren til reduktion af snekkegear er konstrueret og fremstillet i henhold til den tekniske kvalitetsstandard for Q / md1-2000. Produkter i overensstemmelse med den nationale standard GB10085-88 baseret på ormhjulsparametreparametre, lær den mest avancerede teknologi i ind-og udland, unik og ny "kvadratkasse" uden for en gitterstruktur, det smukke udseende med aluminiumslegering af høj kvalitet støbning. Tekniske parametre: effektfrekvens: 0,06KW ~ 7,5KW drejningsmoment: 2,6N · m ~ 2379N · m overføringsforhold: 7,5-100 orm gear deceleration model nummer: RV25, RV30, RV40, RV50, RV63, RV75, RV90, RV110, RV130 . Dens funktion er at styre mekanisk transmissionshastighed, der er meget udbredt inden for industrimaskiner.

installation

1. Den kan installeres i forskellige installationer i henhold til de faktiske krav, og de seks overflader kan installeres.

2. Installation skal være fast og pålidelig

3. Arbejdsmekanismen for den oprindelige motivation og hastighedsreduktionsmåler skal undersøges omhyggeligt, og fejlen må ikke være større end det tilladte komplement til koblingen.

4. Efter installationen dreje hånden med hånden, og den skal være fleksibel og uden forsinkelse

Tilføj varer til olie

Mange brugere er ikke klar orm gear retardation motorolie mængde for hvor meget, tilføje smøre gear reducer smøring under hvilke omstændigheder, nogle brugere ikke engang ved, er at stoppe tilstand eller måling af olie løbende tilstand.

Følg venligst og tilføj mængden af olie i instruktionsmanualen. Tilsæt olie til 2/3 af oliefinduet. Og disse data er i nulstilstanden Bemærk: Tilsæt ikke smøreolie i tilstanden af reduktion af ormredskaber. Fordi der i processen med tilbagesmeltningshastighed for hvormed gear er roteret, roterer dens indvendige komponenter gear eller orm gear for at drive indvendig arbejde af smøreolie, hvis i dette tilfælde dømme gearmoment gear deceleration motor olie mængde, kan være fuld, kan være mindre end to- tredjedele af olievinduet kan endda ikke have nogen smøreolie.

Så i orm gear retardation chance ned over statens dom, der er et hul med den faktiske olie olie mængden er stor, foreslår i orm gear reduktion for at stoppe kører tilstand for at måle olie og tilføje den rigtige mængde smøreolie.

Support valg

Worm gear reducer er installeret i princippet er baseret på worm gear reducer output for at bestemme størrelsen af diameteren af aksel reducer stent modeller, så længe grænsefladen former og størrelser reducer udgang aksel størrelse inden for et bestemt område kan gøre flere hits på reducer stent modeller. Hvis monteringsdimensionen af reduceren ikke er i overensstemmelse med hastighedsreduktionsbeslaget, kan vi tilslutte hastighedsjusteringspladen og reduceren i et bestemt område for at imødekomme brugerens krav.

Valg af hastighedsreducer. I princippet er i overensstemmelse med størrelsen af diameteren af akselreduktionsudgang for at bestemme rammemodellen, så længe grænsefladens former og størrelser reduceres udgangsakselstørrelse inden for et bestemt område, kan det reduceres til rammemodellen. Hvis monteringsstørrelsen på reduceren ikke er i overensstemmelse med rammen, kan vi tilslutte hastighedsjusteringspladen og reduceren til at opfylde brugerens krav.

Ingen forstærkningsforstærkning. Maskinen styrker lejepunktet uden aksel. Den omrørende aksel er lejeunderstøtningsbæreren af de to understøtende lejer af udgangsakslen af snekkegearreduktionsmidlet, som kan anvendes til at transmittere den lille effekt, ikke underkastes eller kun til den lille aksiale belastning, omrøring ikke for stærk omrøring enhed. Koblingen af blandingsaksel og reduktionsanordning skal anvendes med en stiv kobling, især med JQ-type clamshell-kobling eller SF-type trepunkts kobling.

Materialevalg

Worm gear reduceren er ikke godt forberedt i behandlingsteknologi og materiale, det kan forårsage transmissionsfejl. Det er også det problem, som gearreduktionsmåleren kan støde på, når der laves dele, såsom hårdheden af den hårde overfladeshastighedsreduktion, og det urimelige design af skrueløftebærerens design.

På grund af den store snekkeromstrømning er snekkerhøjen vanskelig at præcist afstøde størrelse og form fejl. Som et resultat af dette er ormgearets tandoverflade meget vanskeligt at træne ud, og ormtandoverfladen matcher helt for at opfylde kravene i teorien om konjugeret tilstand. Derfor skal tandhjulet med orm og tandhjul have både slidstyrke og god løbeevne.

Ormematerialer, der generelt er lavet af legeret stål eller kulstofstål af høj kvalitet, og tandhjulets tandhjul ved karburering, quenching og nitrering af varmebehandling og høj hårdhed, er hårdheden mellem 35-55 HRC generelt, men har også mere end 60 HRC.

Materialerne til orm gearring er de mest ideelle i tin bronze, og de mekaniske egenskaber ved centrifugalstøbning er de bedste i forarbejdningsprocessen, efterfulgt af støbning med metalform, med den mindste brug af sandform