Hybrid Stepper Motor Working Principle

Hybrid Stepper Motor To-fase hybrid stepper motor trinvinkel er generelt 1,8 °, 0,9 °, fem-fase hybrid stepper motor trinvinkel er generelt 0,72 °, 0,36 °. Der er også nogle højtydende steppermotorer, der er mindre ved at opdele Hozu-stigningsvinklen. Hvis Sanyo Company (Sanyodenki) -produktionen af tofase hybrid-stepper-motor kan dens trinvinkel indstilles ved opkaldskode til 1,8 °, 0,9 °, 0,72 °, 0,36 °, 0,18 °, 0,09 °, 0,072 °, 0,036 °, hybridstiger Motor kompatibel med to-faset og fem-faset hybrid stepper motor trinvinkel.

Frekvensfrekvensen med lav frekvens er let at komme frem i steppermotoren ved lav hastighed. Vibrationsfrekvensen er relateret til belastningstilstanden og drevets ydeevne, menes generelt, at vibrasionsfrekvensen er halvdelen af motorens no-load Take-off-frekvens. Den lavfrekvente vibration, der bestemmes af arbejdsmiljøprincippet for steppermotoren, er meget ugunstig for den normale drift af maskinen. Hybrid Stepper Motor Når steppermotoren arbejder med lav hastighed, bør dæmpningsteknikken bruges til at overvinde lavfrekvente vibrationer, som f.eks. At tilføje dæmpere til motoren eller ved at bruge underinddelingsteknikker på drevet.


AC servomotoren kører meget glat, selv ved lav hastighed vises ikke vibrationsfænomen. AC servosystemet har resonansundertrykkelsesfunktion, der kan dække maskinens stivhed, og det interne system har frekvensanalysfunktionen (FFT), som kan registrere resonanspunktet Hybrid Stepper Motor, som letter systemjusteringen.

Udgangsmomentet for steppermotoren falder med stigningen i rotationshastigheden, og den falder kraftigt ved høj hastighed, så den maksimale arbejdshastighed er generelt 300. AC servomotoren er konstant momentudgang, det vil sige i sin nominelle hastighed (generelt 2000rpm eller 3000rpm), kan output nominelt drejningsmoment, Hybrid Stepper Motor ved den nominelle hastighed over den konstante effektudgang.

Stepper motor har generelt ikke overbelastningskapacitet. AC servomotor har stærk overbelastningskapacitet. I tilfælde af Sanyo Communication har den evnen til overbelastning af overbelastning og overbelastning af drejningsmoment. Det maksimale drejningsmoment er to til tre gange gange det nominelle drejningsmoment og kan bruges til at overvinde inertiemomentet for inertielast ved opstartsmoment. Stepper motor Fordi der ikke er en sådan overbelastningskapacitet, Hybrid Stepper Motor i udvælgelsen for at overvinde dette inerti øjeblik, skal ofte vælge et større drejningsmoment på motoren, og maskinen under normal drift af tiden behøver ikke så meget drejningsmoment er der et fænomen med øjeblikkeligt affald.

Stepper motor kontrol for åben loop kontrol, startfrekvens for høj eller for stor belastning udsat for fænomenet manglende eller plugging, når stopets hastighed er for høj tilbøjelige til at overskygge fænomenet, for at sikre dens kontrol nøjagtighed, bør behandle med problemet med stigning, dreje ned. Hybrid Stepper Motor AC servo-drevsystemet er lukket-sløjfe kontrol, som direkte kan prøve tilbagemeldingssignalet for motoren, og den indre struktur af positionsløkken og hastighedsløkken vises ikke i trinmotoren eller fænomenet overskridelse, og kontrolpræstationen er mere pålidelig.

Stepper motor fra statisk acceleration til arbejdshastighed (normalt hundredvis af o / min) kræver $ antal millisekunder. AC servosystemets accelerationsevne er god. Hybrid Stepper Motor tager Shanyang 400W AC servomotor som eksempel, fra statisk acceleration til nominel hastighed 3000 rpm behøver kun et par millisekunder, kan bruges til kontrolanlæg, der kræver hurtigstart og stop.