Hybrid Stepper Motor meget glat

Motor, stepper er en diskret bevægelse enhed, it og moderne digital teknologi har en afgørende link. I den aktuelle indenlandske digital control system er anvendelsen af stepper motor meget omfattende. Hybrid Stepper Motor med fremkomsten af all-digital AC servo systemer, AC servomotorer er også i stigende grad anvendes i digital kontrolsystemer. For at imødekomme udviklingen tendens i digital kontrol, Hybrid Stepper Motor det meste af bevægelse kontrolsystem med stepper motor eller all-digital AC servomotor som gennemførelsen af motoren. Selvom begge er lignende i kontrolmåde (burst og retning signaler), er der væsentlige forskelle i ydeevne og anvendelse. Nu sammenligne effektiviteten af to.

Stepper motor ved lav hastighed tilbøjelige til lav frekvens vibrationer fænomen. Vibration frekvens er relateret til belastning tilstand og drive arbejdsindsats. Hybrid Stepper Motor det menes generelt, at vibrationer frekvens er halvdelen af motor ubelastet take-off frekvens. Dette fænomen, lav frekvens vibrationer, som bestemmes af Funktionsprincip af stepper motordrevne, Hybrid Stepper Motor er meget ugunstig for normal drift af maskinen. Når stepper motoren arbejder ved lav hastighed, bør dæmpning teknologi generelt anvendes til at overvinde lav frekvens vibrationer fænomen, som i motor plus spjæld, Hybrid Stepper Motor eller kørsel på brugen af sub-teknologi.

AC servomotor kører meget glat, selv ved lav hastighed vises ikke, når fænomenet vibrationer. AC servosystem med resonans undertrykkelse funktion, kan dække manglen på mekaniske stivhed, og systemet har en frekvens opløsning funktion (FFT), kan registrere den mekaniske resonans punkt, Hybrid Stepper Motor let at justere systemet.

Output drejningsmoment stepper motor falder er som hastigheden øges og mindskes drastisk ved højere hastigheder, så den maksimale opererer hastighed typisk mellem 300 og 600 RPM. AC servomotor til konstant drejningsmoment output, dvs sin nominelle hastighed (normalt 2000 RPM eller 3000 RPM) inden for, kan output nominel drejningsmomentet, over den nominelle hastighed for den konstante udgangseffekt.

Steppermotorer har generelt ikke overbelastning kapacitet. Hybrid Stepper Motor AC servomotor har en stærk overbelastning kapacitet. Panasonic AC servo system, Hybrid Stepper Motor for eksempel, har det en hastighed overbelastning og drejningsmoment overbelaste kapacitet. Det maksimale drejningsmoment er tre gange den tilladte drejningsmoment og kan bruges til at overvinde inertimoment for inerti belastning på tidspunktet for aktivering. Hybrid Stepper Motor Stepping motor, fordi der er ingen sådan overbelastning kapacitet, for at overvinde denne inerti øjeblik i markeringen, nødt Hybrid Stepper Motor ofte til at vælge en større drejningsmoment på motoren, og maskinen under normale arbejde uden behov for Sådan et stort drejningsmoment, der er et øjeblik fænomen af affald.