Hjem > Nyheder > Indhold

Hybrid Stepper Motor bruger ydeevne

Aug 10, 2017

Stepper motor er en slags diskret bevægelse enhed, Hybrid Stepper Motor, som har væsentlige relationen med den moderne digital teknologi. I den aktuelle indenlandske digital control system, er stepper motor udbredt. Med fremkomsten af all-digital AC servosystem anvendes AC servomotor i digital kontrolsystem mere og mere. For at tilpasse sig udviklingen tendens i digital kontrol, de fleste af motion kontrol system vedtager stepper motor eller all-digital AC servomotor som udøvende motor. Selv om to ligner hinanden i kontrolmåde (puls streng og retningsbestemt signal), er der en stor forskel i ydeevne og anvendelse. Hybrid Stepper Motor brugen præstationer af to er sammenlignet.

2-faset hybrid stepper motor trin vinkel er generelt 3,6 °, 1,8 °, fem-faset hybrid stepper motor trin vinkel er generelt 0,72 °, 0,36 °. Hybrid Stepper Motor der er også nogle high-performance stepper motor trin vinkel mindre. For eksempel, virksomheden producerer en stepper motor for walking wire værktøjsmaskiner, sine skridt vinkel er 0,09 °; Tyske hundrede-Grid selskab (BERGER LAHR) produktionen af tre-faset hybrid stepper motor trin vinkel kan indstilles ved at taste skifte til 1,8 °, 0,9 °, 0,72 °, 0,36 °, 0.18 °, 0,09 °, 0.072 °, 0.036 °, kompatibel med to fase og fem-faset hybrid stepper motor trin vinkel .

Kontrol nøjagtighed af AC servomotor er sikret af den roterende encoder på bagsiden ende af motorakslen. Tager Panasonic fuld digital AC servomotor som et eksempel, for motor med standard 2500-wire encoder, Hybrid Stepper Motor bruges puls svarer til 360°/10000 = 0 036 ° i det interne drev med fire gange frekvensen fordobling teknik. For en motor med en 17-bit encoder, Hybrid Stepper Motor drevet tager 217 = 131,072 puls motorer pr. er modtager cyklus, dvs pulsen tilsvarende 360°/131072 = 9.89 sekunder. Det er 1/655 af puls svarer til stepper motor med et trin vinkel på 1,8 °.

Lav frekvens vibrationer fænomen er let at vises i stepper motor på lav hastighed. Vibration frekvens er relateret til belastning tilstand og drive arbejdsindsats, generelt mente, at vibrationer hyppigheden er halvdelen af motor ubelastet Take-off frekvens. Hybrid Stepper Motor lav frekvens vibrationer, som bestemmes af Funktionsprincip af stepper motor er meget ugunstig for normal drift af maskinen. Når stepper motoren arbejder ved lav hastighed, bør den dæmpning teknik bruges til at overvinde lav frekvens vibrationer, som tilføjer dæmpere til motoren, eller ved hjælp af inddeling teknologi på drevet.

AC servomotor kører meget glat, selv ved lav hastighed vises ikke vibrationer fænomen. AC servosystem har resonans undertrykkelse funktion, Hybrid Stepper Motor, som kan dække stivhed af maskinen, og systemet har analytiske funktionen frequency (FFT), som kan finde resonans punkt af maskinen, og lette tilpasningen af system.

Stepper motor har generelt ikke overbelastning kapacitet. Hybrid Stepper Motor AC servomotor har stærk overbelastning kapacitet. Tage Panasonic AC servosystem som et eksempel, det har evnen til hastighed overbelastning og drejningsmoment overbelastning. Det maksimale drejningsmoment er tre gange gange den nominelle drejningsmoment og kan bruges til at overvinde inertien inertimoment belastning på opstarts tidspunkt. Stepper motor fordi der er ingen sådan overbelastning kapacitet, Hybrid Stepper Motor i udvælgelsen for at overvinde de nuværende inerti nødt ofte til at vælge en større drejningsmoment på motoren, og maskinen under den normale drift af tiden behøver ikke så meget drejningsmoment, der er et fænomen i øjeblikket affald.