Hjem > Nyheder > Indhold

Hybrid Stepper Motor Virkningerne af reaktionen

Aug 18, 2017

Hybrid stepper motor, hybrid trin er blandet med fordelene ved permanent magnet og reaktive. Det er opdelt i tofasede, trefasede og femfasede: To-trins trinvinkel er generelt 1,8 grader, og fem-trins trinvinkel er generelt 0,72 grader, hybrid-stepper motor med antallet af (antal viklinger) Trinvinkel reduktion, nøjagtighed, er denne stepper motor den mest udbredte.

Steppermotoren er et elektromekanisk element, der er i stand til at omdanne pulssignalet til vinkelforskydning eller lineforskydning.

Der er tre typer: permanent magnet type (PM), reaktionstype (VR) og blandet type (HB).

Reaktionstrinnet er generelt tofaset, drejningsmoment og volumenet er lille, trinvinklen er generelt 7,5 grader eller 1,5 grader; permanentmagnet trin er generelt tre-fase, kan opnå stort momentudgang, trinvinkel er generelt 1,5 grader, men støj og vibrationer er store. I Europa og USA og andre udviklede lande er 80 år blevet elimineret; hybrid trin blandes med permanent magnet og fordelene ved reaktive. Det er opdelt i tofasede, trefasede og femfasede: To-trins trinvinkel er generelt 1,8 grader, og fem-trins trinvinkel er generelt 0,72 grader, hybrid-stepper motor med antallet af (antal viklinger) Trinvinkel reduktion, nøjagtighed, er denne stepper motor den mest udbredte.

Stepper motor fra sin struktur kan opdeles i reaktive stepper motor, permanentmagnet stepper motor, hybrid stepper motor, single-fase stepper motor, fly stepper motor og andre typer, i vores land Stepper motor til reaktive stepper motor. Stepping motor driftspræstation og kontrol metoder er nært beslægtede, stepper motor kontrol system fra sit kontrol synspunkt, kan opdeles i følgende tre kategorier: Åben kredsløb styringssystem, lukket kredsløb styringssystem, semi-lukket-loop kontrol system . Semi-closed loop-styresystemer klassificeres generelt som open-loop eller closed-loop systemer i praktiske anvendelser. [

Reaktion: statorvikling, rotoren består af bløde magnetiske materialer. Enkel struktur, lav pris, lille trinvinkel, op til 1,2 °, men den dynamiske ydeevne er dårlig, lav effektivitet, varme, pålidelighed er svært at garantere.

Permanent magnet type: Permanent magnet type stepper motor rotor lavet af permanent magnet materiale, rotor pole nummer og stator af samme antal poler. Det er kendetegnet ved god dynamisk ydeevne, stort udgangsmoment, men motorens nøjagtighed er dårlig, trinvinkelvinkel (normalt 7,5 ° eller 15 °).

Hybrid hybrid hybridmotor kombinerer fordelene ved reaktive og permanente magneter, statoren har en flerfaset vikling, rotoren bruger permanentmagnetmateriale, rotoren og statoren har et antal små tænder for at forbedre trinets nøjagtighed. Det er kendetegnet ved stort udgangsmoment, dynamisk ydeevne, lille trinvinkel, men strukturen er kompleks, omkostningerne er relativt høje.

Ifølge statorviklingen til punkterne er der i alt tofasede, trefasede og fem serier. Den mest populære er to-fase hybrid-stepper motor, der tegner sig for mere end 97% af markedsandelen, årsagen er omkostningseffektiv, kombineret med nedbrydningen af drevet, efter at effekten er god. Den grundlæggende trinvinkel på motoren er 1,8 ° / trin. Med halvtrinsdriveren er trinvinklen reduceret til 0,9 ° med underdivisionsdrev, efter at trinvinklen kan opdeles op til 256 gange (0,007 ° / mikrotrin). På grund af friktion og fremstillingsnøjagtighed og andre grunde er den faktiske kontrolnøjagtighed lidt lavere. Den samme stepper motor kan udstyres med forskellige segmenter af drevet for at ændre nøjagtigheden og effektiviteten.