Hybrid Stepper Motor struktur og kørsel metode

Hybrid stepper motor er en kombination af permanent magnet og fordelene ved udformningen af stepper motor. Den er opdelt i to faser, tre- og fem-fase, to-trins stejl vinkel er generelt 1,8 grader, tre-faset stepping vinkel er generelt 1,2 grader og fem-trins stepping vinkel er generelt 0,72 grader.

Rotoren hybrid stepping motoren sig selv har magnetiske egenskaber, så det drejningsmoment, der er fremkommet under den samme stator nuværende er større end den reaktive stepping motor, og dens skridt vinkel er normalt mindre. Økonomisk CNC maskinværktøj bør derfor generelt være blandet Type stepper motor drive. Men strukturen i hybrid rotoren er mere kompleks, rotor inerti, dens hurtigere end reaktiv stepper motor.

Funktionsprincip og struktur

Struktur af hybrid stepping motor er forskellig fra den reaktive stepping motor. Statoren og rotoren af den reaktive stepping motor er alle integreret, og stator og rotor af hybrid motoren er opdelt i to sektioner, som vist i følgende figur. På overfladen er også distribueres med små tænder.

De to tænder af statoren er tilstrækkelig godt fordelte og viklinger er arrangeret. Vist som to faser 4-polet motor, hvor l, 3,5,7 for A-faset vikling pole, 2,4,6,8 for B-fase snoede stangen. De tilstødende magnetiske pol viklinger af hver fase er vendt til at producere en lukket magnetisk kredsløb, som vist i x, y-retning se ovenfor.

Fase B ligner case A. De to tænder af rotoren er forskudt fra hinanden af halvdelen af banen (se figur 5.1.5). Den midterste ring er forbundet af en ring-formet permanent magnet, og tænderne af to-trins rotoren er modsatte. Efter samme princip om den reaktive motor, kan motoren drejes mod uret eller mod uret så længe motoren er strømførende i rækkefølgen A-B-A-B-A eller A-B-A-B-A.

Naturligvis, alle tænder i samme segment af rotoren har samme polaritet, og den modsatte polaritet af de to forskellige segmenter af rotoren. Den største forskel mellem en hybrid stepper motor og en reaktiv stepper motor er, at når den magnetiserede permanent magnetiske materiale er demagnetized, der er svingninger og ud-af-skridt zoner.

Rotoren hybrid stepping motoren sig selv er magnetisk, så momentet fremkommet under samme stator nuværende er større end den reaktive stepping motor, og dens skridt vinkel er normalt mindre. Økonomisk CNC maskinværktøj bør derfor generelt være blandet Type stepper motor drive. Men strukturen i hybrid rotoren er mere kompleks, rotor inerti, dens hurtigere end reaktiv stepper motor.

Struktur og kørsel metode

Indenlandsk produktion af stepper bilfabrikanter en masse af sine Funktionsprincip er det samme, efter en indenlandsk tofasede hybrid stepper motor 42B Y G2 50C og dens drive SH20403 som forbillede at indføre hybrid stepper motor struktur og kørsel metode.

2-faset blandet stepper motor struktur fase hybrid stepping motor strukturdiagram, og figur 2 stepper motor snoede ledningsdiagrammet, A, B to faser snoede langs den radiale fase, langs stator omkreds har 8 fremspringende magnetisk pole, 1, 3, 5, 7 poler tilhører det A-faset vikling, 2,4,6,8 magnetiske pol hører til B-faset vikling, stator har 5 tænder på hver pol overflade, pole kroppen har en styring vikling. Rotoren består af cirkulære magnet og to-trins jernkerne. Den ringformede magnet er magnetiseret i rotoren, og de to afsnit er henholdsvis monteret på begge ender af magnet så at rotoren er opdelt i to magnetiske poler. Rotoren core fordelt jævnt på de 50 tænder, to stykker af jern på små tænderne forskudt halv en tand pitch, faste rotor tænder og tand bredde af samme.

Arbejdsprocessen på to - faset hybrid stepping motor

Når den tofasede kontrol snoede efter rækkefølgen af sving magt, hvert skud kun én fase snoede magt, fire beat udgør en cyklus. Når kontrol viklingen har en strøm gennem den magnetomotive kraften, det er forbundet med permanent magnet magnetisme genereres ved interaktion, hvilket resulterer i elektromagnetisk drejningsmoment, rotoren genereret trinvis bevægelse. Når A-faset vikling er strømførende, S-pole genereret af winding på pole af rotoren N pol 1 tiltrækker rotor N pole således at Pol 1 tand-tandede, det magnetiske felt er rettet fra rotoren N til tandoverfladen af Pol 1 , Tandede tænder, polakkerne 3 og 7 er tand til groove, som vist i Fig

A-fase elektrificeret rotor N pole fast rotor balance diagram. Da de små tænder på to rotor kerner er forskudt for hinanden af halvdelen af banen, på yderste af rotoren S, S pole magnetfelt genereret af polakker 1 ' og 5' er frastødt fra rotoren S pole, og 7 ' tandoverfladen producerer en N-pole magnetiske fie ld, der tiltrækker rotor S pole, hvilket gør tænderne til tænderne. A-faset vikling er fyldt med energi når rotoren N er ekstrem