Hybrid Stepper Motor Stator og Rotor

Hybrid stepper motor er en intensivering motor, som er designet for fordelene ved permanent magnet og reaktiv type. Den er opdelt i to faser, tre faser og fem faser, og de to faser skridt vinkel er generelt 1,8 grader, tre-faset trin vinkel er 1,2 grader, og fem-faset trin vinkel er 0,72 grader.

Hybrid stepping motor rotor, selv har en magnetisk, så i det samme stator elektriske strøm genereret drejningsmoment end reaktiv stepper motor, og intervallet vinkel er som regel små, derfor økonomisk nc maskinværktøj generelt skal bruge hybrid stepping motor driver . Dog hybrid rotoren har en kompleks struktur og en stor inerti i rotoren, og sin hurtige hastighed er lavere end reaktion trin motor

Struktur af hybrid stepping motor og reaktive stepping motor, reaktiv stepper motor stator og rotor struktur er et organisk hele, og hybrid motor stator og rotor var opdelt i to afsnit, vist nedenfor i pole overflade, der er også små tænder .

De to dele af statoren er god og snoede er arrangeret. De to fase 4 par pole motors er vist i ovenstående, og Larsen, 3, 5 og 7 er de magnetiske poler af fase winding, er 2, 4, 6 og 8 de magnetiske poler af B fase winding. Hver fase af den tilstødende magnetiske pol vikling er vendt for at generere lukkede magnetiske stien vist i ovenstående billede af x og y i visningen.

B ligner fase A. De to sektioner af rotoren er forskudt fra hinanden, og i midten er forbundet med en ring permanent magnet stål, som er modsat af tand af rotoren. Efter samme princip om den reaktive motor, kan motoren rotere mod uret eller mod uret så længe motoren er Energitilfoerslen efter rækkefølgen af ABEBA eller ABEBA.

Det er indlysende, at alle tænder i samme segment har samme polaritet, mens rotorblade i to forskellige segmenter har den modsatte polaritet. Den største forskel mellem hybrid stepper motor og reaktion type stepper motor er at når magnetisk permanent magnetisk materiale er demagnetized, der vil oscillerende point og demagnetization områder.

Hybrid stepping motor rotor, selv har en magnetisk, så i det samme stator elektriske strøm genereret drejningsmoment end reaktiv stepper motor, og interval vinkel er som regel små, derfor økonomisk nc maskinværktøj generelt kræver brugen af hybrid stepping motor driver. Dog hybrid rotoren har en kompleks struktur og en stor inerti i rotoren, og sin hurtige hastighed er lavere end reaktion trin motor.

Fordele: kan opdeles i to, tre-faset hybrid stepping motor og fem fase: to fase stepper vinkel på 1,8 grader almindeligt og fem fase stepping vinkel på 0,72 grader almindeligt, hybrid stepping motor som stigningen i antallet af fase (flere) snoede power supply, stepping vinkel falder, og forbedre præcisionen og mest udbredte stepper motor. Hybrid stepper motor kombinerer fordelene ved reaktive og permanent magnet steppermotorer: polar logaritmen er lig med antallet af rotorer, og kan variere meget efter forskrifterne. Snoede induktans

Positionen rotoren er lille og let at opnå optimal funktion kontrol. Den nye permanent magnetisk materiale med høj Magnetisk energi kan bruges til at forbedre effektiviteten af motoren. Rotoren magnetisk stål giver magnetisering; Der var ingen signifikant svingning i hele det operationelle område.