Hjem > Nyheder > Indhold

Hybrid Stepper Motor Segmentation Technology

Oct 12, 2017

Stepping motor som kontrol af den specielle motor, er den elektriske puls i vinkelforskydningen af implementeringsorganerne. Når stepper-chaufføren modtager et pulsignal, driver Hybrid Stepper Motor stegetmotoren til at dreje en fast vinkel (kaldet "trinvinkel") i den indstillede retning, og dens rotation sker trin for trin med en fast trinvinkel. styre antallet af pulser for at styre mængden af vinkelforskydning for at opnå formålet med nøjagtig positionering; på samme tid ved at styre pulsfrekvensen for at styre motorens hastighed og omdrejningshastighed, for at opnå formålet med hastighed, ændrer Hybrid Stepper Motor den viklede effektsekvens, vil motoren vende om.

To-fase hybrid stepper motor trin vinkel er generelt 3,6 °, 1,8 °, fem-fase hybrid stepper motor trin vinkel er generelt 0,72 °, 0,36 °. Der er også nogle højtydende steppermotorer med mindre trinvinkler. Såsom selskabets produktion af en trinmotor til walking wire maskine, Hybrid Stepper Motor trinvinklen på 0,09 °; Tyskland 100 gitterfirma (BERGERLAHR) produktion af trefase hybrid-stepper motor sin trinvinkel kan tildeles ved drejning Kodomskifteren er indstillet til 1,8 °, 0,9 °, 0,72 °, 0,36 °, 0,18 °, 0,09 °, 0,072 °, 0,036 °, kompatibel med trefase- og fem-fasede hybridstegmotorens trinvinkel.

Stepper motor med lav hastighed tilbøjelig til lavfrekvent vibration fænomen. Vibrationsfrekvensen er relateret til belastningstilstanden og drevets ydeevne. Det antages generelt, at vibrationsfrekvensen er halvdelen af motorens no-load startfrekvens. Denne lavfrekvente vibrationsfænomen, Hybrid Stepper Motor, som bestemmes af stepper motorens arbejdsprincip, er meget ugunstig for den normale drift af maskinen. Når steppermotoren arbejder med lav hastighed, bør dæmpningsteknologien generelt bruges til at overvinde lavfrekvent vibrationer fænomenet, såsom i motor plus spjæld, Hybrid Stepper Motor eller drev på brugen af sub-teknologi. AC servomotoren kører meget glat, selv ved lav hastighed vil ikke blive vist, når vibrationsfænomenet. AC servosystem med resonansundertrykkelsesfunktion, kan dække manglen på mekanisk stivhed, og systemet har en frekvensopløsningsfunktion (FFT), kan detektere det mekaniske resonanspunkt, det er let at justere systemet.

Udgangsmomentet for steppermotoren falder, da hastigheden stiger og falder drastisk ved højere hastigheder, så den maksimale driftshastighed er typisk mellem 300 og 600 omdr./min. AC servomotor til konstant momentudgang, det vil sige dets nominelle hastighed (normalt 2000RPM eller 3000RPM) indenfor, kan udlæse det nominelle drejningsmoment, Hybrid Stepper Motor over nominel hastighed for konstant effekt.

Stepper motorer har generelt ikke overbelastningskapacitet. AC servomotor har en stærk overbelastningskapacitet. Til Panasonic AC servosystem har det for eksempel en hastighed overbelastning og moment overbelastningskapacitet. Det maksimale drejningsmoment er tre gange det nominelle drejningsmoment og kan bruges til at overvinde inertimomentets moment ved aktiveringstidspunktet. Stepping motor, fordi der ikke er en sådan overbelastningskapacitet, Hybrid Stepper Motor for at overvinde dette inerti øjeblik i udvælgelsen, skal ofte vælge et større drejningsmoment på motoren og maskinen under normal arbejde uden behov for et så stort drejningsmoment, der er et øjeblik Fænomenet affald.

Stepper motor kontrol for åben loop kontrol, startfrekvensen er for høj eller belastningen er for stor tilbøjelig til at stjæle eller stall fænomen, Hybrid Stepper Motor stop stop høj hastighed er tilbøjelige til at overshoot fænomenet, så for at sikre sin kontrol nøjagtighed bør håndteres L, sænk problemet. AC servo-drevsystem til lukket kredsløbsregulering, føreren kan være direkte på motorkodens tilbagemeldingssignaludtag, den interne konfiguration af placeringsringen og hastighedssløjfen, Hybrid Stepper Motor forekommer generelt ikke trinvis motorstop eller overshoot fænomen, kontrol ydeevnen er mere pålidelig.