Hybrid Stepper Motor Running Performance

Ved steppermotoren H-brodriftskredsprincippet, Hybrid Stepper Motor er strømstrømmen i viklingen to helt modsatte retninger. Tryk logikken på logikken skal være diagonal transistor kan ikke tændes samtidig for at undgå høj og lavtryksrør igennem.

Derudover er stepmotorviklingen den induktive belastning i kraften, idet motorens løbende frekvens stiger, og overgangstiden ofte uændret, hvilket gør, at viklingsstrømmen endnu ikke har nået den steady state-værdi, er blevet afbrudt, idet gennemsnittet strømmen bliver mindre, Hybrid Stepper Motor Udgangsmomentet falder, når drevfrekvensen er høj til en bestemt tid, vil det producere stall eller ud af trin. Derfor styrer steppermotoren i tillæg til motorens design så meget som muligt for at reducere viklingsinduktansen, men også at træffe foranstaltninger til at drive strømmen, det vil sige at forbedre ledningsfasestrømmen langs bølgen for at forbedre ydeevnen af motoren kører.

Stepper motor defekter er højfrekvente udgang, lavfrekvens oscillation, stepper motor performance Ud over de iboende egenskaber ved selve motoren, har drev drivkraft også direkte påvirker motorens egenskaber. For at forbedre frekvensegenskaberne for steppermotoren, Hybrid Stepper Motor er det nødvendigt at øge forsyningsspændingen.

Fra analysen af driftsmålingerne af steppermotoren kræves det, at drevets yderste ydeevne giver den nuværende front og bagud langs den stejle for at forbedre motorens højfrekvensrespons. På grund af eksistensen af strømkapacitansen af strømmen MOSFET er drivstrømmen af røret faktisk udtrykt som ladning og udladning af portkapacitansen. Hybrid Stepper Motor Jo større kapacitansen mellem elektroderne er, desto større er drivstrømmen, der kræves i koblingsdrevet, og drevstrømmen skal have en større værdi for at omskiftebølgeformen skal have tilstrækkelig stigning og faldstyrke. Hvis enheden drives direkte af åbne samleranordninger som f.eks. SN7407 drivmotor MOSFET-rør, er kredsløbet i MOSFET med en induktiv belastning, stigningstiden for lang, vil medføre dynamiske tabstigninger. Hybrid Stepper Motor For at forbedre strømmen MOSFET-rørets hurtige tilkoblingstid, men også reducere strømmen på det forreste portkreds, skal du bruge figur 2 stiplede kasse inden for det nedre venstre armdrevskredsløb.

Åbningsindretningen U14 er en buffer / driver, der konverterer et TTL-niveau til et CMOS-niveau. Når U14 udsender et lavt niveau, kortsluttes kapacitansen af effektmOSFET-røret VT2 til jord gennem 1N4148, og U14's evne til at synke det nuværende U14-indvendige ledningsrør tillader nuværende grænse. Hybrid Stepper Motor Når U14-udgangen er høj, transistor VT2-rør gennem transistoren V3 for at opnå spænding og strøm, opladningskapacitet og dermed åbne hurtigere.