Hybrid Stepper Motor af enheden

Stepper motor er en diskret bevægelsesenhed, Hybrid Stepper Motor det og moderne digital styringsteknologi har et vigtigt link. I det nuværende indenlandske digitale styresystem er anvendelsen af stepper motor meget omfattende. Med adventen af alle digitale vekselstrømsystemer, anvendes hybride Stepper Motor AC servomotorer i stigende grad i digitale styresystemer. For at imødekomme udviklingen i digital styring, Hybrid Stepper Motor det meste af bevægelseskontrolsystemet ved hjælp af stepper motor eller all-digital AC servomotor som implementering af motoren. Selvom begge er ens i kontroltilstand (burst og retningssignaler), er Hybrid Stepper Motor betydelige forskelle i ydeevne og anvendelse. Sammenligner nu de to resultater.

To-fase hybrid stepper motor trin vinkel er generelt 3,6 °, 1,8 °, fem-fase hybrid stepper motor trin vinkel er generelt 0,72 °, 0,36 °. Der er også nogle højtydende steppermotorer med mindre trinvinkler. Såsom selskabets produktion af en trinmotor til gangmaskine, Hybrid Stepper Motor er trinvinklen på 0,09 °; Tyskland 100 gitterfirma (BERGER LAHR) produktion af trefase hybrid-stepper motor sin trinvinkel gennem DIP-switch er indstillet til 1,8 °, 0,9 °, 0,72 °, 0,36 °, 0,18 °, 0,09 °, 0,072 °, 0,036 °, hybrid Stepper Motor kompatibel med to-fase og fem-faset hybrid stepper motor trinvinkel.

Nøjagtigheden af AC servomotoren er garanteret af rotationsgiveren bag på motorakslen. For Panasonic digital AC servomotor, for eksempel til en motor med en standard 2500-wire encoder, Hybrid Stepper Motor, er pulsækvivalenten 360 ° / 10000 = 0,036 ° på grund af quadruple-frekvensteknologien inde i føreren. For motorer med 17-bit indkodning modtager føreren 217 = 131072 pulsmotorer for en tur, dvs. pulsækvivalenten er 360 ° / 131072 = 9,89 sekunder. Er 1/655 af pulsækvivalenten af steppermotoren med en trinvinkel på 1,8 °.

Stepper motor med lav hastighed tilbøjelig til lavfrekvent vibration fænomen. Vibrationsfrekvensen er relateret til belastningstilstanden og førerens ydeevne. Hybrid Stepper Motor Det antages generelt, at vibrationsfrekvensen er halvdelen af motorens no-load start-frekvens. Denne lavfrekvente vibrationsfænomen, Hybrid Stepper Motor, som bestemmes af stepper motorens arbejdsprincip, er meget ugunstig for den normale drift af maskinen. Når steppermotoren arbejder med lav hastighed, bør dæmpningsteknologien generelt bruges til at overvinde lavfrekvent vibrationer fænomenet, såsom i motor plus spjæld, Hybrid Stepper Motor eller drev på brugen af sub-teknologi.

AC servomotoren kører meget glat, selv ved lav hastighed vil ikke blive vist, når vibrationsfænomenet. AC servo system med resonans suppression funktion, kan dække manglen på mekanisk stivhed, og systemet har en frekvensopløsningsfunktion (FFT), kan det mekaniske resonanspunkt, Hybrid Stepper Motor, nemt justere systemet.

Udgangsmomentet for steppermotoren falder, da hastigheden stiger og falder drastisk ved højere hastigheder, så den maksimale driftshastighed er typisk mellem 300 og 600 omdr./min. AC servomotor til konstant momentudgang, det vil sige dets nominelle hastighed (normalt 2000RPM eller 3000RPM), kan udlæse det nominelle drejningsmoment over den nominelle hastighed for den konstante effektudgang.

Stepper motorer har generelt ikke overbelastningskapacitet. Hybrid Stepper Motor AC servomotor har en stærk overbelastningskapacitet. Til Panasonic AC servosystem har det for eksempel en hastighed overbelastning og moment overbelastningskapacitet. Det maksimale drejningsmoment er tre gange det nominelle drejningsmoment og kan bruges til at overvinde inertimomentets moment ved aktiveringstidspunktet. Stepper motor, fordi der ikke er en sådan overbelastningskapacitet, Hybrid Stepper Motor for at overvinde dette træghedstrin i udvælgelsen, skal ofte vælge et større drejningsmoment på motoren, Hybrid Stepper Motor og maskinen under normal arbejde behøver ikke så meget drejningsmoment , der er et øjeblik Fænomenet affald.

Stepper motor kontrol for åben loop kontrol, startfrekvensen er for høj eller belastningen er for stor tilbøjelige til at stjæle eller stall fænomen, stop høj hastighed er for tilbøjelige til at overshoot fænomen, Hybrid Stepper Motor så for at sikre sin kontrol nøjagtighed, skal håndteres L, Hybrid Stepper Motor sænke problemet. AC servo-drevsystem til lukket kredsløbsregulering, drevet kan være direkte på prøvetagningsspecifikationsmålerens tilbagekoblingssignal, den interne konfiguration af placeringsringen og hastighedssløjfen, Hybrid Stepper Motor forekommer generelt ikke trinvis motorstop eller overshoot fænomen, kontrol ydeevnen er mere pålidelig.