Hjem > Nyheder > Indhold

Hybrid Stepper Motor Control Technology

Jul 03, 2017

Stepper motor er en diskret bevægelsesenhed, Hybrid Stepper Motor det og moderne digital styringsteknologi har et vigtigt link. I det nuværende indenlandske digitale styresystem er anvendelsen af stepper motor meget omfattende. Med adventen af alle digitale AC servosystemer anvendes AC servomotorer også i stigende grad i digitale styresystemer. For at imødekomme udviklingen i digital styring, Hybrid Stepper Motor det meste af bevægelseskontrolsystemet ved hjælp af stepper motor eller all-digital AC servomotor som implementering af motoren. Selvom begge er ens i kontroltilstand (udbrud og retningssignaler), er der betydelige forskelle i ydeevne og anvendelse. Sammenligner nu de to resultater.

To-fase hybrid stepper motor trin vinkel er generelt 3,6 °, 1,8 °, fem-fase hybrid stepper motor trin vinkel er generelt 0,72 °, 0,36 °. Hybrid Stepper Motor Der er også nogle højtydende stepper motorer med mindre trinvinkler. Således som virksomheden producerede en trinmotor til gangmaskine, trinvinklen på 0,09 °; Tyskland B & R (BERGER LAHR) produktion af trefase hybrid-stepper motor sin trin vinkel gennem DIP switch er sat til 1,8 °, 0,9 °, 0,72 °, 0,36 °, 0,18 °, 0,09 °, 0,072 °, 0,036 °, kompatibel med to-faset og fem-faset hybrid stepper motor trinvinkel.

Nøjagtigheden af AC servomotoren er garanteret af rotationsgiveren bag på motorakslen. For Panasonic digital AC servomotor, for eksempel til en motor med en standard 2500-wire encoder, Hybrid Stepper Motor, er pulsækvivalenten 360 ° / 10000 = 0,036 ° på grund af quadruple-frekvensteknologien inde i føreren. For motorer med 17-bit indkodning modtager føreren 217 = 131072 pulsmotorer for en tur, dvs. pulsækvivalenten er 360 ° / 131072 = 9,89 sekunder. Er 1/655 af pulsækvivalenten af steppermotoren med en trinvinkel på 1,8 °.

Stepper motor med lav hastighed tilbøjelig til lavfrekvent vibration fænomen. Vibrationsfrekvensen er relateret til belastningstilstanden og førerens ydeevne. Hybrid Stepper Motor Det antages generelt, at vibrationsfrekvensen er halvdelen af motorens no-load start-frekvens. Denne lavfrekvente vibrationsfænomen, som bestemmes af trinmotorens arbejdsprincip, er meget ugunstig for den normale drift af maskinen. Hybrid Stepper Motor Når steppermotoren arbejder med lav hastighed, bør dæmpningsteknologien generelt bruges til at overvinde lavfrekvent vibrationer fænomenet, såsom i motor plus dæmper eller køre på brugen af sub-teknologi.

AC servomotor kører meget glat, vil Hybrid Stepper Motor selv ved lav hastighed ikke vises, når vibrationsfænomenet. AC servosystem med resonansundertrykkelsesfunktion, kan dække manglen på mekanisk stivhed, og systemet har en frekvensopløsningsfunktion (FFT), Hybrid Stepper Motor kan registrere det mekaniske resonanspunkt, det er let at justere systemet

Udgangsmomentet for steppermotoren falder, da hastigheden stiger og falder drastisk ved højere hastigheder, så den maksimale driftshastighed er typisk mellem 300 og 600 omdr./min. AC servomotor til konstant momentudgang, det vil sige dets nominelle hastighed (normalt 2000RPM eller 3000RPM), kan Hybrid Stepper Motor udlæse det nominelle drejningsmoment over den nominelle hastighed for konstant effekt.

Stepper motorer har generelt ikke overbelastningskapacitet. AC servomotor har en stærk overbelastningskapacitet. Til Panasonic AC servosystem har det for eksempel en hastighed overbelastning og moment overbelastningskapacitet. Det maksimale drejningsmoment er tre gange det nominelle drejningsmoment og kan bruges til at overvinde inertimomentets moment ved aktiveringstidspunktet. Stepper motor, fordi der ikke er en sådan overbelastningskapacitet, Hybrid Stepper Motor for at overvinde dette inerti øjeblik i udvælgelsen, skal ofte vælge et større drejningsmoment på motoren, og maskinen under normal arbejde behøver ikke så meget drejningsmoment, der er et øjeblik Fænomenet affald.

Stepper motor kontrol for åben loop kontrol, startfrekvensen er for høj eller belastningen er for stor tilbøjelige til at stjæle eller stall fænomen, Hybrid Stepper Motor stop høj hastighed er for tilbøjelig til at overskygge fænomenet, så for at sikre sin kontrol nøjagtighed, skal håndteres L, sænk problemet. AC servo drive system til lukket kredsløbsregulering, kan drevet være direkte på motor koderen feedback signal prøveudtagning, den interne konfiguration af placeringen ring og speed loop, generelt ikke vises stepping motor trin eller overskydende fænomen, kontrol ydeevne er mere pålidelig.