Hjem > Nyheder > Indhold

Hybrid Stepper Motor Advantage

Oct 27, 2017

Hybrid stepper motor er en kombination af permanent magnet og fordelene ved udformningen af stepper motor. Det er opdelt i trefaset, trefaset og femfases, to-trins stejl vinkel er generelt 1,8 grader, trefaset trinvinkel er generelt 1,2 grader, og fem-trins stejl vinkel er generelt 0,72 grader.

Roteringen af hybridstapmotoren i sig selv har magnetiske egenskaber, så drejningsmomentet, som genereres under den samme statorstrøm, er større end den reaktive trinmotor, og dens trinvinkel er normalt mindre. Derfor er det økonomiske CNC-værktøjsværktøj generelt nødvendigt at blande Type stepper motordrev. Men strukturen af hybridrotoren er mere kompleks, rotorens inerti, den er hurtigere end den reaktive stepper motor.

Struktur og drev metode

Den indenlandske produktion af steppermotorfabrikanter er meget af dens arbejdspraksis, det samme som følge af en indenlandsk tofaset hybrid-stepper motor 42B Y G2 50C og dens SH20403-drivkraft som et eksempel på at introducere hybrid-stepper motorstruktur og drivmetode.

To-fase hybrid-stepper motorstruktur

Industriel kontrol ved hjælp af statorpolen vist med en lille tand, antallet af tænder meget af strukturen, kan trinvinklen laves meget lille. Stegmotorens fasestruktur, det trinvise motorviklingsdiagram, A, B tofaset vikling langs den radiale fase langs statoromkredsen har 8 fremspringende magnetstang, 1,3,5,7 magnetisk pole tilhører en fasevikling, 2,4,6,8 magnetisk pol tilhører B fase vikling, statoren har 5 tænder på hver poloverflade, pollegemet har kontrolviklingen. Rotoren er sammensat af cirkulær magnet og to-trins jernkerne. Den ringformede magnet magnetiseres i midten af rotoren, og de to sektioner er monteret henholdsvis på begge ender af magneten, så rotoren er opdelt i to magnetiske poler. Rotor kerne jævnt fordelt på de 50 tænder, to stykker af jern på de små tænder forskudt en halv tand pitch, faste rotortænder og tandbredde af det samme.

fordel

Hybrid stepper motor er opdelt i trefaset, trefaset og fem-faset: to-trins trinvinkel er generelt 1,8 grader, og fem-trins trinvinkel er generelt 0,72 grader, hybrid-stepper motor med antallet af (antal ledningsviklinger ) Af stigningen i stigningsvinkel falder forbedringen af nøjagtigheden af denne stepper motor er den mest udbredte. Hybrid stepper motor kombinerer fordelene ved både reaktive og permanent magnet stepper motorer: Antallet af par par er lig med antallet af rotor tænder og kan variere over et bredt område efter behov.

Rotorpositionsændring er lille, nem at opnå den bedst mulige driftskontrol; aksial magnetiseret magnetisk kredsløb, anvendelsen af højmagnetisk energiprodukt af det nye permanente magnetmateriale, bidrager til forbedringen af motorens ydeevne; rotormagnet for at tilvejebringe excitation; I hele driftsområdet er der ingen åbenlys svingning