Eddy Current bremse værker

Eddy nuværende bremse er en overlegen ydelse af automatiske kontrol komponenter er brugen af eddy aktuelle tab princippet til den absorberede effekt. Dens output drejningsmoment og magnetisering nuværende god lineær sammenhæng. Og det har en hurtig respons, enkel struktur.

Eddy nuværende bremse er meget udbredt i belastning dynamometer. Når det er den magt og drejningsmoment måle elektrisk transmission maskiner, reducere forbrændingsmotorer, hastighed maskine, hastighed, magt, effektivitet, strøm, spænding, effektfaktor, eddy nuværende bremse som en analog loader. Og med computer interface og automatisk kontrol. Og jeg produceret TR-1 type drejningsmoment og rotationshastighed wattmeteret, CGQ type drejningsmoment og hastighedssensor, WLK automatisk controller, automatisk test software kan være sammensat af sæt af automatiske dynamometer system.

Eddy nuværende bremse er udbredt i de relevante snoede enheden udskriver, emballage, papir og papir forarbejdning, tekstil, udskrivning og farvning, ledninger, kabler, gummi, læder, metal strimmel forarbejdning, automatisk spændinger kontrolsystem. Og jeg produceret WLK controller støtte, det kan være sammensat af manuel spænding kontrolsystem. Og jeg produceret ZK automatisk spænding kontrol enhed og spændinger detection sensor pakke, det kan være sammensat af lukket kredsløb automatisk spænding kontrolsystem...