Hjem > Nyheder > Indhold

Forskellen mellem børsteløs DC motor og børsteløs motor

Sep 27, 2020

1, Ifølge arbejdsprincippet af den børsteløse DC motor og børsteløs motor.

DC børstemotor er sammensat af kommutator, magnetisk pol og spole. Mekanisk kommutator bruges til kommutation. Statoren, der består af magnetisk pol, bevæger sig ikke, og rotoren, der består af spole, roterer. Når motoren virker, roterer rotoren og kommutatoren, statoren og kulbørsten roterer ikke, og den vekselændring af rotorstrømsretningen afsluttes af kommutatoren og den elektriske børste.

Processen med DC børstemotor: de to spole ender af hver gruppe af spoler på rotoren danner en lukket sløjfe igen. Spolerne og spolerne er adskilt af isolerende materialer og matchet med silicium stålplade til at danne en cylinder. Motorakslen passerer gennem midten for at danne rotoren sammen. Strømforsyningen presses fra to specifikke faste positioner med to kulbørster under på tryk på fjedertrykket På kommutatoren. Hver spole elektrificeres med kommutator igen, og rotoren roterer i en bestemt retning under påsvingelse af magnetisk kraft af stator magnetfelt.

Kommutatoren gnider kulbørsten i rotationsprocessen og forårsager tab, så det er nødvendigt at udskifte kulbørsten regelmæssigt. den elektriske gnist opstår skiftevis mellem kulbørste og pendling, som producerer elektromagnetisk nedbrydning og forstyrrer elektronisk udstyr, hvilket er ulempen ved børstemotor.

Arbejdsprincippet i børsteløs motor er anderledes. Det vedtager elektronisk kommutation, spolen bevæger sig ikke, og den magnetiske pol roterer. Gennem den børsteløse controller elektrificeres spolen i henhold til en bestemt lov for at generere et vekslende magnetfelt. Under den vekslende magnetfeltkraft roterer den magnetiske pol under den vekslende magnetfeltkraft. Samtidig bedømmes rotorens position af halelementet, som føres tilbage til den børsteløse controller. Den magnetiske retning justeres af den børsteløse controller for at drive rotoren til at rotere. Ulemperne forårsaget af børstens kommutation af børstemotor er helt løst.

Vores virksomhed kombineret med praktisk erfaring, udviklet forskellige power børsteløse motor controllere af dc10-48dpw15bl og dc10-48dpw30bl. Gennem styring af den børsteløse motorstyring kan vi opnå nogle funktioner, som børstemotoren ikke kan opnå, såsom justering af strømforsyningsskiftevinklen, bremsning af motoren, gør motoren omvendt, låser motoren og stopper motoren hurtigt gennem bremsefunktionen.

2, Hastighedskontrol princip at skelne.

Selv om kontroltilstanden for de to motorer er spændingsregulering, indfører den børsteløse DC-motor elektronisk kommutation, så den bør fungere sammen med den børsteløse controller. Men børsten DC motor pendler med kulbørste, som kan styres af traditionelle analoge kredsløb såsom puls bredde graduering og silicium kontrolleret ensretter graduering.

PWM, SCR-serien DC motordriver udviklet af vores virksomhed er en hastighedsregulerende produkt udviklet og produceret på grundlag af at absorbere den tidligere succesfulde oplevelse og kombinere med moderne avanceret teknologi. Denne serie af produkter har nået kravene i internationale standarder og eksporteres til mange lande. Føreren er baseret på SCR snitning princip og unikke trigger mode. Det kan opnå høj hastighed reguleringsforhold uden hastighed feedback, og dens kontrol er mere præcis og pålidelig.

Dens fremragende ydeevne, pålidelig kvalitet og høje omkostninger ydeevne gør det til en førende inden for DC motordrevet. Det er meget udbredt i plast maskiner, fødevarer maskiner, kabel-udstyr, mekanisk forarbejdning, papir udskrivning, testudstyr, laboratorieudstyr, blandeudstyr og andre områder.

3, Forskel på ydeevne:

1. Brush motor har enkel struktur, lang udvikling tid og moden teknologi. På grund af sin enkle mekanisme, nem produktion og forarbejdning, bekvem vedligeholdelse og nem kontrol, DC motor har også hurtig respons, stor start drejningsmoment, og kan give nominelle drejningsmoment fra nul hastighed til nominel hastighed, så det har været meget udbredt.

2. DC børstemotor har fordelene ved hurtig respons, stort drejningsmoment, stabil hastighedsændring, næsten ingen vibrationer fra nul til maksimal hastighed, og det kan køre mere belastning, når du starter. Startmodstanden af børsteløs motor er stor (induktiv reaktivhed), så effektfaktoren er lille, startmomentet er relativt lille, der er en summende lyd, når du starter, ledsaget af kraftige vibrationer, og kørebelastningen er lille, når du starter.

3. DC børstemotor kører problemfrit og har en god start- og bremseeffekt. Børstemotorens hastighed reguleres af spændingsregulering, så start- og bremsningen er stabil, og driften ved konstant hastighed er også stabil. Børsteløs motor styres normalt af digital frekvensomdannelse, som ændrer AC til DC, DC og derefter AC. hastigheden styres af frekvensændring. Derfor kører den børsteløse motor usikkert og vibrerer kraftigt, når den starter og bremser, og den vil kun være stabil, når hastigheden er konstant.

4. DC børstemotor har lave omkostninger og bekvem vedligeholdelse. Teknologien af børsteløs motor er umoden og dens pris er høj. 5. Børsteløs motor uden børste, lav interferens, lav støj, jævn drift, lang levetid, lave vedligeholdelsesomkostninger.

2

Et par af

Nej