DC Gearmotor at udføre situationen

DC gearmotor i Kina har foretaget næsten 40 år siden, DC gearmotor er udbredt i Kinas industrielle og landbrugsmæssige områder. DC gear motor produkter fra begyndelsen af den cycloid hjulet DC motor, gear jævnstrømsmotor til nuværende gear DC gearmotor, orm gear DC motor, cycloid DC gearmotor, løfte hastighed, elektriske tromme.

Fra DC gear er motor industri til at udføre den situation, Jiangsu og Zhejiang, DC Gearmotor Guangdong privat DC gear motor virksomheder til at udføre meget hurtigt, blevet en DC gear motor industri i en ny kraft. Derudover Shandong provinsen, DC motor producenter-regionen er også mange. Nogle af de hurtigere hastighed af DC motor afmatning i private virksomheder, efter afslutningen af den oprindelige ophobning, fra tid til anden til at udføre en stærk. DC Gearmotor de holde op med DC gear motor markedet ændrer, real-time tilpasning af DC gear motor produktstrukturen, DC gear motor produkt kvalitetskrav er også fremskridt fra tid til anden. For at styrke konkurrenceevnen for DC gear motor, de øger påvisning af DC gear motor udstyr, DC Gearmotor gennemførelsen af DC gear motor udstyr investeringer, forarbejdning og færdigheder til fremskridt hurtigt, men også opmærksomme på den udvikling og indførelse af DC gear motor personale, DC gearmotor virksomheder begyndt at standardisere, DC Gearmotor standardiseret bias til at udføre.

Som Kinas-aggressive finanspolitik, stimuleret indenlandske efterspørgsel, investeringer i faste aktiver steget, har industrien indgået en højhastigheds udvikling. Især i metallurgi, magt, entreprenørmaskiner, opførelsen af oplysninger, magt og andre fremskyndes for at udføre, derfor, DC Gearmotor efterspørgslen efter DC gearmotor er gradvist blevet udvidet. Med fokus på de maskiner, fremstillingsindustrien, udstyret med en fremskyndelse af lokaliseringsprocessen og urban innovation, spillesteder og andre projekter, startede, DC gear motor markedsudsigter, fortsat at industrien at holde sig til hurtigt udviklingen tendens, DC Gearmotor især gear DC deceleration motoren vil blive kraftigt forbedret.

Den vigtigste rolle i motoren er: langsom ned samtidig at forbedre output drejningsmoment og reducere inerti af belastningen. Drejningsmoment output forholdet efter motoren output af reduktionsforholdet hastighed, drejningsmoment output kan ikke overstige motoren angivet i den nominelle drejningsmoment. DC Gearmotor den reducerede inerti er kvadratet på reduktionsforholdet.

Gearmotor bruges generelt til lav hastighed og højt drejningsmoment transmissionsudstyr, DC Gearmotor motor, forbrændingsmotor eller andre højhastighedsdrift magt gennem gearmotor på indgangsaksel tænder på udgangsaksel af gear på udgangsaksel til at opnå formålet med deceleration. Almindelige gearmotorer har også flere par af de samme princip gear at opnå den ønskede deceleration virkning, DC Gearmotor mens forholdet mellem antallet af gear gear ratio.