Hjem > Nyheder > Indhold

DC gearmotor efterspørgslen

Jul 13, 2017

Henviser til reducer og motor (motor) integreret krop. En sådan samling kan også betegnes som en gearmotor eller en gearmotor. Normalt af den professionelle reducer produktionsanlæg, DC Gearmotor integreret samling, og komplette sæt af forsyninger med motoren.

Gearmotoren er en kraftdrevet mekanisme, der kræver højt moment i applikationer, og hvor det ikke er nødvendigt for høje hastigheder. Såsom transportbånd, blandere, løftere, DC Gearmotor hæftemaskiner og automation maskiner ... og med udviklingen af industrien og automatisering af anlægget, er efterspørgslen efter reducer vokser. Normalt er der mange måder at bremse på, men den mest anvendte metode er at sætte fart på, DC Gearmotor kan du reducere pladsen og reducere omkostningerne, så det er også kendt som reducer gearkasse (GearBox). Ifølge ovenstående beskrivelse skal du tydelig skelne mellem gearmotoren og forskellen mellem barens hastighed.

Kort fortalt er det en roterende maskine, der omdanner elektrisk energi til mekanisk energi, DC-gearmotor, der hovedsagelig omfatter en elektromagnetvikling eller distribueret statorvikling og en roterende anker eller rotor til frembringelse af et magnetfelt med strømgennemstrømning og ved magnetfeltets rolle For at gøre rotation, DC Gearmotor nogle af disse maskiner kan bruges til motor, men også til generatoren.

Variabel hastighedsmotor er frekvensstrømforsyningen (50 Hz eller 60 Hz) til en række frekvensomformer for at opnå motorens hastighed ved driften af udstyret, som styrer kredsløbet for at fuldføre hovedstrømstyringen, ensretterkredsløbet omdannes til direkte nuværende AC, DC gearmotor DC kredsløb ensretter kredsløb for at jæle udgang filteret, inverter kredsløbet vil vende tilbage til DC strøm. For en frekvensomformer, DC-gearmotor, såsom en vektorstyringskonverter, der kræver meget beregning, er det nogle gange nødvendigt at have en CPU til drejningsmomentberegning og nogle tilsvarende kredsløb. Frekvensstyring er ved at ændre motorstatorviklingsstrømforsyningen for at opnå formålet med hastigheden.

1, vil blive forbundet til den positive og negative, DC Gearmotor hånd twist, når der vil være meget modstand for at præcisere linjen normal. Ellers er der et brudpunkt indeni;

2, med hånden dreje motoren, hvis følelsen af en betydelig større modstand, DC gearmotor, at motoren har en kort punkt inde. (Glat overgang til normal);

3, magt konvertering, når undersøgelsen for gnisten, DC Gearmotor ingen gnist det bedste, der er en gnist af stjerner for den fremragende, gnist i en linje for de fattige, DC Gearmotor der kan bruges til at ringe ilden; (Shouji vil blive stærkt forkortet)

4, DC høj effekt motor kører til temperaturstigningen når stallet, DC gearmotor med en multimeter måling viklingens modstand. Normalt nul til flere ohm;

5, bør driften til temperaturstigningen efter stabiliteten af motoroverfladetemperaturen ikke overstige 80 grader Celsius. Hvis ud over denne værdi, DC gearmotor, at motortemperaturen stiger, men slukket;

6, plus ekstra spænding, målehastighed, og markeret med hastighedsfejlen må ikke overstige 10;

7, plus 1,2 gange ekstra spænding, DC gearmotor kører i 2 minutter, DC gearmotor undersøge om det unormale;

8, DC højmotor med et multimeter til at måle spændingen mellem kommutatoren mellem chippen, DC-gearmotor, hvis der ikke er to mellem chipspændingen, har de samme regler for at klarlægge viklingens normale.