Hjem > Nyheder > Indhold

DC gearmotor giver lav hastighed

Nov 03, 2017

Dc-decelerationsmotor, som er gearreduktionsmotoren, er baseret på den almindelige DC-motor, kombineret med gearreduktions gearkasse. Gearkassen bruges til at give lav hastighed og højt moment. På samme tid kan gearkasseens forskellige retardationsforhold give forskellig hastighed og drejningsmoment. Dette øger i høj grad udnyttelsesgraden af DC-motorer i automationsindustrien. Decelerationsmotor henviser til integratoren til reducer og motor (motor). Denne type integrator betegnes også almindeligvis som gearmotor eller gearmotor. Det er normalt integreret og samlet af professionelle hastighedsreducer. Aftagende motor er meget udbredt inden for stålindustrien, maskinindustrien og så videre. Fordelen ved at bruge decelerator er at forenkle design og spare plads.

Dc-motorens afmatning i den mekaniske og elektriske industri er relativt almindelig mikro-gearmotor, men det er for udførelse af gearmotor og materialer og fabrikanter, hvordan man vælger materialerne, mere faglig viden bør ikke være for meget, og forstår ikke, at en dag eller to, hovedsagelig fra: Overvej de magnetiske egenskaber, idet man overvejer alle former for gearreduktionsmotorens hæmning retningen af kernens gennemtrængelighed og ensartethed af koldvalsede, i betragtning af magnetisk tæthed af høj og lav gearmotorjernkern, i betragtning af kernetabet a få aspekter, såsom størrelse, men for udenlandsk højteknologisk indhold, der er valgfri i konstruktionen af reduktionsmaterialet på materialestrukturen, er forståelsen ikke dyb, så ovenstående er nogle kendskab til den indenlandske DC gearmotor.

1. Reduktionsmotoren kombinerer med internationale tekniske krav og har højteknologisk indhold.

2. Sparer plads, pålidelig og holdbar, høj kapacitet overbelastning, strøm kan nå op til 95KW.

3. Lavt energiforbrug, overlegen ydelse, effektivitet af deceleratoren er op til 95%.

4. Små vibrationer, lav støj, høj energibesparelse, udvælgelse af fremragende stålmateriale, stålstøbt kasse og højfrekvent varmebehandling på gearoverfladen.

5, efter præcision bearbejdning, for at sikre positionens præcision, alle disse udgør gear reduktion motor gear gear enhed er konfigureret med alle former for motor, dannet den mekaniske og elektriske integration, fuldt ud garantere kvaliteten af produktets brug funktioner.

6, produkt brugt seriation, modulære design tanke, har en bred vifte af tilpasningsevne, serien af produkter har meget mange motor kombination, installationsposition og struktur ordning, i henhold til det faktiske behov for at vælge enhver hastighed og alle former for strukturformer.

Reduktion motor klassificering

1. Motor med høj effektreduktionsmotor.

2. Coaxial spiral gear reducer.

3. Parallel aksial skruelinje gearreduktion.

4. Spiral skrå gear reduktionsmotor.

5, YCJ gear reduktion motor reducer serie motorer er meget anvendt i metallurgi, minedrift, løft, transport, cement, byggeri, kemiske, tekstil, trykning og farvning, farmaceutiske og andre generelle maskiner udstyr afmatning transmissionsmekanisme.