DC Gearmotor giver høj kvalitet

Ønsker at børste udførelsen af DC børsteløs motor fuldt spille ud, DC børsteløs motor afkøling vil spille en central rolle. Hvad er varmebehandling? Varmebehandling er en slags termisk behandling teknologi, der ændrer udstyrets ydelser ved at ændre den materielle overflade eller den interne krystalstruktur af materialet ved opvarmning, DC Gearmotor holding og køling metal materialet i en bestemt medium.

1, til at fjerne stress udglødning: Formålet er at fjerne støbning kraft, forbedre mekaniske egenskaber og mekanisk behandling ydeevne.

2, grafit udglødning: Hvis børsteløs DC motor hastighed forskellen er relativt store, i afsnittet tynd er let at danne en hvid munden, som skal være grafit udglødning, DC Gearmotor formålet er at fjerne den hvide mund.

3, andre materialer: der er aluminiumslegering børsteløs jævnstrømsmotor, varmebehandling med støbejern næsten, formålet er lignende, men den vigtige aluminium dele for at forbedre de mekaniske egenskaber kræves til løsning behandling aldring.

4, homogen udglødning: vigtigere DC børsteløs motor eller andre støbejern materialer, DC Gearmotor børsteløs DC motor, for at forbedre de mekaniske egenskaber, behovet for ensartede udglødning, fordi støbning proces for at danne en masse kemiske sammensætning segregation, DC Gearmotor formålet er ensartet organisation, for at sikre konsekvent mekaniske egenskaber af hver sektion, forbedre mekaniske egenskaber.

DC gearmotor i Kina har været gennemført i næsten 40 år før historie, almindeligt anvendt i Kinas industrielle og landbrugsmæssige områder. Produkter fra begyndelsen af den cycloid neddeler, DC Gearmotor til aktuelt gear reduktionsgear, orm reduktionsgear, cycloid reduktionsgear, løfte hastighed, elektriske tromme. Andelen af neddeler er forholdsvis stor: power maskiner, metallurgiske maskiner, miljøbeskyttelse maskiner, elektroniske apparater (anbefalet: let Shun reduktionsgear), vejgående maskiner, kemiske maskiner, fødevarer maskiner, DC Gearmotor lys industri maskiner, maskiner til minedrift, entreprenørmaskiner, bygge materialer maskiner, cement maskiner, gummi maskiner, vand maskiner, olie maskiner.

Gearmotorer er nu mere og mere anerkendt af branchen, der er flere og flere projekter at bruge gearmotor, især levering af 42mm, 57mm og 86mm trin gear box motor afmatning stepper motor til at give kunder den mest omkostningseffektive af industrielle produkter, DC Gearmotor samtidig får peer industriens favør og anerkendelse, gennem årene er en masse af industrielt udstyr til at forbedre kvaliteten af valg, men det betyder ikke, at afmatningen stepper motor til at få hele motor markedet, DC Gearmotor så den Hill samfund vil fortsat beskæftiger om Kinas reduktionsgear markedstendenser og løbende bestræbelser på at yde rettidig produkter af høj kvalitet for at yderligere opfylde kundernes behov.

For gearmotor, den fremtidige udvikling af en lang tid til at gå. Uanset om det er fra kvalitet eller effekt, gearmotor er stadig behov for yderligere forbedringer.