Hjem > Nyheder > Indhold

DC gearmotor oversigt

Aug 21, 2017

DC gearmotor, det vil sige gearmotor, er baseret på den almindelige DC motor, kombineret med gear reduktions gear. Gearkasseens rolle er at give en lavere hastighed og et større drejningsmoment. På samme tid kan forskellige gearkomponenter af gearkassen give forskellige hastigheder og drejningsmoment. Dette forbedrer i høj grad brugen af DC-motorer i automationsindustrien. En gearmotor er en integreret krop af reducer og motor (motor). En sådan samling kan også betegnes som en gearmotor eller en gearmotor. Normalt af den professionelle reducer produktionsanlæg integreret samling efter det komplette sæt af forsyning. Gearmotor er meget udbredt inden for stålindustrien, maskineriindustrien. Fordelen ved at bruge en gearmotor er at forenkle designet og spare plads.

Gearmotor Oversigt: DC-gearmotor i den elektromekaniske industri er en relativt almindelig mikro-gearmotor, men den nuværende ydeevne og materialer til motoren og fabrikanterne, hvordan man vælger materialer som mere faglig viden, bør ikke være for meget, og ikke en dag eller to til at forstå, hovedsagelig fra: i betragtning af magnetfeltets natur, i betragtning af retningen og ensartetheden af gearets tandhjul, idet der tages hensyn til styrken af det gearmotoriske magnetiske arbejde i betragtning af kernetabet og dermed På, For udenlandsk højteknologisk hastighedsreducer på valget af materiale struktur design, forståelse er ikke dyb, så disse er nogle af de indenlandske DC gear motor viden.

1, gearmotor med internationale tekniske krav til fremstilling, med et højt teknologisk indhold.

2, spare plads, pålidelig og holdbar, for at modstå høj overbelastningskapacitet, strøm op til 95KW eller mere.

3, lavt energiforbrug, overlegen ydelse, reducer effektivitet så højt som 95% eller mere.

4, lille vibration, lav støj, høj energieffektivitet, valget af høj kvalitet stål sektion, stål støbejern kasse, gear overflade efter højfrekvent varmebehandling.

5, efter præcisionsbearbejdning for at sikre positioneringsnøjagtigheden, som alle udgør en geardrevmonteret gearmotor udstyret med en række forskellige motorer, der danner mekanisk og elektrisk integration, garanterer fuldt ud brugen af produktkvalitetsegenskaber.

6, produktet bruger en række modulære design ideer, en bred vifte af tilpasningsevne, denne serie af produkter har en meget stor kombination af motor, installation placering og struktur af programmet, i henhold til de faktiske behov for enhver hastighed og forskellige strukturelle former .