DC Gearmotor industrielle udvikling

DC Gearmotor reduktionsgear motor er en slags power transmissionsmekanisme, som har brug for højt drejningsmoment og bruges på steder hvor det ikke behøver for høj hastighed. DC Gearmotor For eksempel: transportbånd, mixer, hoist, godkendelse maskine, automation maskine... Og med udviklingen af industrien og automatisering af fabrikkerne, efterspørgslen af neddeler er stigende. Der er som regel mange måder til at bremse ned, men den mest almindelige metode er at reducere pladsen og reducere omkostningerne, så der er også en person reduktionsgear som gearkasse (gearkasse). DC Gearmotor ifølge ovenstående beskrivelse bør du klart skelne mellem deceleration motor og hastighed kontrol motor.

Hvad er en variabel hastighed motor:

Kort sagt, det er en roterende maskine, der omdanner elektrisk energi til mekanisk energi, det består hovedsagelig af en elektromagnet likvidation eller en distribueret stator vikling og en roterende armature eller rotor bruges til at producere et magnetisk felt, hvor nuværende passerer gennem og roteres ved hjælp af et magnetfelt, DC Gearmotor nogle som kan bruges som motorer eller generatorer.


Variabel hastighed motor er frekvens magt strømforsyning (50Hz eller 60Hz) i en række forskellige frekvenser af AC forsyningen, for at kunne realiserer handlingen variabel hastighed af det udstyr, hvori styringskredsløbet fuldender kontrol af de vigtigste kredsløb, den ensretter kredsløb konverterer vekselstrømmen til Jævnstrøm, og DC mellemliggende kredsløb er glattes Filtrér output af ensretter kredsløb, DC Gearmotor og inverter kredsløb vil vende DC til AC. For som vektor kontrol inverter, som har brug for et stort antal operatører, nogle gange skal en drejningsmoment beregning af CPU og nogle tilsvarende kredsløb. Frekvens konvertering hastighedskontrol er at opnå formålet med hastighed forordning ved at ændre frekvensen af strømforsyning af stator viklinger af motoren.

Den bærende holdning og bærende kammer af reduktionsgear, under højt drejningsmoment opstart af heavy-load lav hastighed, tunge høj hastighed og under påvirkning af udstyr vibrationsdæmpning og radial, metaltræthed opstår i lejet salen eller forsynet med holdning , resulterer i permanent variant; den indre ring af bærende og den ydre ring af akslen eller bærende har kløften med bærende kammer, der fører til en gang dette problem opstår, DC Gearmotor det alvorligt påvirker den normale produktion af udstyr.

REDUKTIONSGEAR forsynet med værelse hvis der er slid, udskiftning af dele dyrt, manufacturing cyklus er længere, generel reparation metode for demontering efter svejsning maskine forarbejdning eller rivning Indsæt stål sæt, osv., DC Gearmotor tidskrævende og besværlig, og dyrt. Fosch blå polymer materiale gode mekaniske egenskaber og god plasticitet, gøre problemet løses ordentligt, for at sikre normal drift af udstyr høj grad forkorte reparationstid for virksomheden at skabe enorme økonomiske værdi.