DC gearmotor forbedrer mekaniske egenskaber

1, for at fjerne stressglødning: Formålet er at eliminere støbekraft, DC-gearmotor forbedrer mekaniske egenskaber og mekanisk forarbejdning.

2, Graphite Annealing: Hvis den børsteløse DC motor hastighedsforskel er forholdsvis stor, er det i det tynde afsnit let at danne en hvid mund, som skal være grafitglødning, DC-gearmotor, der har til formål at fjerne den hvide mund.

3, andre materialer: der er aluminiumslegering børsteløs DC motor, varmebehandlingen med støbejern næsten, formålet er ens, men de vigtige aluminium dele for at forbedre de mekaniske egenskaber, der kræves for behandling behandling aldring.

4, homogen glødning: vigtigere DC børsteløs motor eller andet støbejernsmateriale, børsteløs DC-motor, for at forbedre de mekaniske egenskaber, behovet for homogen glødning, fordi støbe processen for at danne en masse kemisk sammensætning segregation, dens formål er ensartet organisation, DC-gearmotor for at sikre ensartede mekaniske egenskaber i hver sektion, forbedre mekaniske egenskaber.

Journalen er elliptisk, eller akslen er bøjet. DC-gearmotor Når motoren roterer på grund af rotorens tyngdekraft og producerer interferensvibrationer, er vibrationsfrekvensen som regel dobbelt motorens driftsfrekvens. Bøjningen af akslen forårsager en ubalanceret vægt til at rotere ved en vinkelhastighed omkring den statiske ligevægtsposition, hvorved resultatet er det samme som rotorens ubalance. DC Gearmotor Journal Oval eller akselbøjning kan måles i opkaldsindikatoren i bilen, ovalen skal svejses eller børstes plettering efter slibning, skal akslen korrigeres ved bøjning af bearbejdning;

Armatur ubalanceret. På grund af rotationen af ubalancen forårsaget af kvaliteten af centrifugalkraftens rolle, således at lejens rolle har en roterende kraft, hvilket resulterer i motoren og den grundlæggende vibration. Når luftgabet ikke er ensartet, er hovedpolen ikke stramt eller bunden, DC-gearmotorens ende af stivheden af de fattige, vil forårsage vibrationer intensiveret, så kontroller rotoren ikke er afbalanceret, skal være re-dynamisk balance;

Sæde, endedæksel vigtig lejebeslagsfejl eller løbende deformation. På grund af basen, rotorens ende og andre vigtige understøtningsdele af fejlfrekvensen for parringsfladen, DC-gearmotor, især stor og mellemstor motor, der kører i lang tid efter bunden, dækningen og anden vigtig lejedeformation, er motoren i Runningstidsinterferensstyrken, der forårsager motorvibration.

Med radial clearance er for stor, den ydre ring og dækslet med det løse. I forsamlingen skal lagrene være kvalificerede. Bearing og journal, bæresæde skal opfylde kravene, eller at blive sprøjtet eller børstning proces til at håndtere, for at undgå dårlig bærende forårsaget af vibrationer. Til slidelejer, DC-gearmotor, motoren kører, når vibrationsstøjfrekvensen er højere, lettere at bedømme, konstaterede, at denne situation skulle udskiftes lejer;