Hjem > Nyheder > Indhold

DC Gearmotor Double Frekvensen af arbejdet

May 19, 2017

1, akselhalsen DC gearmotor ellipse eller hængslet bøjer. Når motoren roterer, fordobles motorens vibrationsfrekvens normalt på grund af forstyrrelsesvibrationen forårsaget af rotorens tyngdekraft. Bøjningen af hængslet skaber en ubalanceret vægt, der roterer med en vinkelhastighed omkring den statiske ligevægtsposition, og resultatet er det samme som rotorens ubalance. DC gearmotor Akselhals ellipse eller akselbøjning kan ringe i hjulet, akselhals ellipse skal svejses eller børstes efter børsteplating, skal hængselsbøjningen korrigeres;

2, armatur ubalance. DC-gearmotor På grund af den roterende ubalance af massen, der produceres af centrifugalkraftens rolle, bærer lejerne på rollen som en roterende kraft, hvilket resulterer i motoren og vibrationen af fundamentet. Når luftgabet er ujævnt, er hovedpolen ikke stramt, eller stivheden af bunden og endedækslet er dårlig. Vibrationen vil blive intensiveret, så rotorens ubalance skal fornys, når kontrollen finder ud af det.

3. Fremstillingsfejl eller drift deformation af hovedstøttende dele af basen og endehætterne. På grund af fejlen af koordinatfladen af de vigtige understøtningsdele, såsom rotoren, slutdækslet og så videre, især den store og mellemstore motor, der løber i lang tid, deformeres de vigtigste understøtningsdele, såsom bund- og endedækslet , som gør motoren vibrationer, når den bærende DC gearmotor er i drift.

4, med radial clearance er for stor, den ydre ring og endedækslet med løs. Ved montage skal lejet inspiceres og kvalificeres. Leje og akselhals, lejesædet samarbejdet skal svare til anmodningen, ellers skal sprøjtningen eller penselbelægningen håndteres for at fortsætte behandlingen, undgår lejearbejdet, der dårligt forårsager vibrationen. For slidager, DC-gearmotor er vibrationsstøjfrekvensen højere, når motoren kører, det er let at bedømme, og det er fundet, at lejet bør udskiftes.

For det andet, elektriske årsager

1 er luftgabet ikke gennemsnitligt. På grund af den ujævne klaring af luftgabet opstår motordriften ensidet magnetisk træk, hvilket svarer til den tilføjede motorakselafbøjning. Således er gennemsnitsklaringen nødvendig for at undgå vibrationer.

2. Rotorspolen er beskadiget. DC-gearmotor På grund af skaden på rotorspolen er rotorens radiale kraft ikke gennemsnitlig, og resultatet svarer til rotorens ubalance.

3, elektromagnetisk kraft. Denne elektromagnetiske kraft skyldes hovedsagelig den langsgående svingning af den magnetiske flux under polskoen, sædvanligvis med tandfrekvensen, især statoren er også tilbageholdende slot, den magnetiske fluxpulsvibration tilføjes lettere til DC-gearmotorformen vekselstrøms magnetisk træk.

Decelerationsmotor er integrationen af reducer og motor (motor). Denne integration betegnes også almindeligvis en gearreduceringsmotor eller gearreduceringsmotor.

Normalt af den professionelle reducer Motor produktionsanlæg integreret samling efter det komplette sæt af forsyninger. Reduktionsmotor er meget udbredt inden for stålindustrien, maskinindustrien og så videre. Fordelen ved at bruge decelerationsmotor er at forenkle design og spare plads. Efter anden verdenskrig fremskyndede den hurtige udvikling af militært elektronisk udstyr udviklingen og produktionen af miniature decelerationsmotorer, som f.eks. USA og Sovjetunionen. Med den hurtige udvikling i motorindustrien, flere og flere industrier og virksomheder til at bruge decelerationsmotor, er der en række virksomheder at komme ind i decelerationsmotorindustrien. På nuværende tidspunkt i verden miniature deceleration motor, DC deceleration motor marked, Tyskland, Frankrig, DC Gearmotor Storbritannien, USA, Kina, Korea og andre lande for at bevare det førende niveau. Kina Miniature Reducer Motor, DC reducer motorindustrien blev grundlagt i 1950'erne af det 20. århundrede for at imødekomme behovene af våbenudstyr gennem imitation, design, forskning og udvikling, skala produktion stadium har dannet produktudvikling, skala produktion, nøglekomponenter, nøgle materialer, specialfremstillingsudstyr, DC Gearmotor test udstyr, som støtter komplette, internationale niveau for kontinuerlig forbedring af det industrielle system.