DC Gearmotor Advantage

DC gearmotor, det vil sige gearmotor, er baseret på den almindelige DC motor, kombineret med gear reduktions gear. Gearkasseens rolle er at give et lavere hastighed, større drejningsmoment. På samme tid kan forskellige gearkasse gearforhold give forskellige hastigheder og drejningsmoment. Dette forbedrer i høj grad brugen af DC-motorer i automationsindustrien. En gearmotor er en integreret krop af reducer og motor (motor). En sådan samling kan også betegnes som en gearmotor eller en gearmotor. Normalt af den professionelle reducer produktionsanlæg integreret samling efter det komplette sæt af forsyning. Gearmotorer er meget udbredt inden for stålindustrien, maskinindustrien og så videre. Fordelen ved at bruge en gearmotor er at forenkle designet og spare plads.

1, gearmotor med internationale tekniske krav til fremstilling, med et højt teknologisk indhold.

2, spare plads, pålidelig og holdbar, for at modstå høj overbelastningskapacitet, strøm op til 95KW eller mere.

3, lavt energiforbrug, overlegen ydelse, reduceringseffektivitet på op til 95% eller mere.

4, lille vibration, lav støj, høj energieffektivitet, valget af høj kvalitet stål sektion, stål støbejern kasse, gear overflade efter højfrekvent varmebehandling.

5, efter præcisionsbearbejdning for at sikre, at positioneringsnøjagtigheden, som alle udgør en geardrevmonteret gearmotor udstyret med en række forskellige motorer, der danner mekanisk og elektrisk integration, garanterer fuldt ud brugen af produktkvalitetsegenskaber.

6, produktet bruger en række modulære design ideer, en bred vifte af tilpasningsevne, denne serie af produkter har en meget stor kombination af motor, installation placering og struktur af programmet, i henhold til de faktiske behov for enhver hastighed og en række strukturelle former.

Deceleration motor klassificering

1, høj effekt gear motor.

2, koaksial spiral gearmotor.

3, parallelt aksel spiral gearmotor.

4, spiral skrå gearmotor.

5, YCJ serie gear reduktionsmotor er meget anvendt i metallurgi, minedrift, løft, transport, cement, konstruktion, kemiske, tekstil, trykning og farvning, farmaceutiske og andre generelle maskiner og udstyr nedbringelse transmission.

Reducer del:

Ifølge forskellige typer vil der være et større hulrum, hovedsagelig gear, lejer, orm gear, orm og så videre.

Motordele:

Stator: 1, hovedpolen, 2, til polen, 3, basen, 4, børsteanordningen

Rotor: 1, armaturkerne, 2, armaturvikling, 3, kommutator, 4, aksel