DC børste motor bred viftehastighed

DC børsteløs motor er en synkron motor, hvilket betyder at motoren rotor hastighed ved motor stator rotation af magnetfelt hastighed og antallet af rotor nummer. DC børsteløs motor har fordele ved traditionel DC motor, samtidig med at carbonbørsten elimineres, glider ringstrukturen; trinløs hastighedsregulering, bredt hastighedsområde, overbelastningskapacitet; høj pålidelighed, DC børste motor god stabilitet, stærk tilpasningsevne, vedligeholdelse og nem vedligeholdelse og så videre. DC børsteløs motor kommutering kredsløb ved drev og kontrol af to dele, disse to dele er ikke let at adskille, især lav-effekt kredsløb er ofte integreret i en enkelt dedikeret ASIC.

DC-motor har et hurtigt svar, DC Brush Motor et stort startmoment, fra nulhastighed til nominel hastighed med nominelt drejningsmoment kan give ydeevnen, men fordelene ved DC-motor er også dens mangler, fordi DC-motoren producerer en konstant belastning under konstant belastning Moment ydeevne, armaturmagnetfeltet og rotormagnetfeltet er konstant for at opretholde 90 °, hvilket vil stole på kulbørste og kommutator. Kulbørster og kommutatorer producerer gnister, når motoren roterer, og toneren er begrænset ud over skader på komponenterne.

Børsteløs DC-motor består af motorens hovedkrop og drevet, motorstatorlindningerne lavet af tre symmetriske stjernekoblinger med trefaset asynkronmotor er meget ens. DC børste motor Motorens rotor limes til den magnetiserede permanentmagnet. For at detektere motorrotorens polaritet er en positionsføler installeret i motoren. Føreren består af strøm elektroniske enheder og integrerede kredsløb. Funktionen er at acceptere motorens start-, stop- og bremsesignaler for at styre starten, DC børstemotorstop og bremsning af motoren. Positionssensorsignalet og frem- og bagsignalerne bruges til at styre den omvendte variabel hastighedskommando og hastighedss feedback-signal, som bruges til at styre og justere hastigheden; at give beskyttelse og display, og så videre.

DC børsteløs motor hovedsagelig af motorkroppen, DC børste motor placeringen af sensoren og elektroniske omskifter kredsløb sammensat af tre dele. Motorkroppen er strukturelt lig den synkronmotor med permanentmagnet, men der er ingen burlindinger og andre startanordninger. (Trefaset, firefaset, femfaset), rotoren ved permanentmagneten ved et bestemt antal polepar (2p = 2,4, ...) sammensætning.

Når en bestemt fase af statorviklingen aktiveres, interagerer strømmen med magnetfeltet, som genereres af magnetens permanentmagnetens magnetpolle for at frembringe drejningsmoment, driver rotoren til at rotere og omdanner derefter rotormagnetpositionen til et elektrisk signal ved positionsføleren til at styre elektronisk omkoblingskredsløb, således at statorfasens vikling i en bestemt ordensledning, DC børstemotor, statorfasestrømmen med rotorpositionen ændres i en bestemt ordrekommutation. Da den elektroniske omskifterledningskonduktionssekvens er synkroniseret med rotorvinklen, som spillede en kommutation af den mekaniske kommutator.

DC børsteløs motor elektronisk omskifter kredsløb bruges til at styre motoren og statoren på hver fase vikling effekt og tidsorden, hovedsageligt af strømafbryderenheden og signalføler signalbehandlingsenhed sammensat af to dele. Power Logic Switch Unit og positionsføler signalbehandlingsenhed bestående af to dele. Power Logic Switch Unit er kernen i styrekredsløbet. DC Brush Motor sin funktion er at strømforsyne strømmen til et bestemt logisk forhold til DC børstløs motorstator på viklingsfasen, således at motoren producerer kontinuerligt drejningsmoment. Og ordens og tidspunktet for ledningen af hver fasevikling afhænger primært af signalet fra positionsføleren. Men det signal, der genereres af sensoren, er generelt ikke direkte brugt til at styre power logic switchenheden. Sammenfattende omfatter sammensætningen af hovedkomponenterne i den børsteløse DC-motor: 1, hovedmotoren: hovedstatoren, hovedrotoren.

2, elektroniske omstillingsledninger: Power Logic Switch, positionssignalbehandling

3, positionsføler: sensorstator, sensorrotor