DC børste motorens pålidelighed

Traditionelt kaldes DC Brush Motor en permanentmagnet synkron motor med en trapezformet bølge tilbage elektromotorisk kraft kaldes en DC børsteløs motor. Momentstyringen af den børsteløse jævnstrømsmotor kræver rotorpositionsinformation for at opnå effektiv statorstrømstyring. Hertil kommer, at hastighedsføleren, DC Brush Motor, behovet for hastighedssignal, brug af positionsføler er grundlaget for DC børsteløs motorvektorkontrol, men tilstedeværelsen af positionsføler til anvendelse af DC børsteløs motor medfører mange fejl og ulejlighed: For det første, DC børstemotor, positionssensoren vil øge motorens størrelse og omkostninger; For det andet vil forbindelsen af et stort antal positionsfølere reducere motorens driftssikkerhed, selv nu de fleste anvendelser af Hall-sensoren, er der en vis grad af magnetisk ufølsomt område; igen, af arbejdsmiljøet, DC Brush Motor, som i den lukkede aircondition kompressor, på grund af den stærke korrosion af kølemidlet, kan den konventionelle positionsføler simpelthen ikke bruges; Endelig vil sensorinstallationsnøjagtigheden også påvirke motorens ydeevne, DC Brush Motor, der øger vanskeligheden ved produktionsprocessen.

Sensorløs sensorstyringsteknologi er en vigtig retning for undersøgelsen af BLDCM i de sidste 30 år. Forskningsstatus for BLDCM sensorløs kontrol i ind-og udland diskuteres. DC Brush Motor Dette papir introducerer primært de grundlæggende principper, måder, applikationer og fordele og ulemper ved flere konventionelle metoder og gør en omfattende analyse og sammenligning. Positionsfølerløs styring er styringen i fravær af en mekanisk positionsføler. På dette tidspunkt er rotorpositionssignalet som omskifteromkoblingstidsindgangssignalet stadig uundværligt, men er ikke længere tilvejebragt af positionssensoren, DC Brush Motor, men skal erstattes af det nye positionssignal detekteringsorgan, dvs. løftekredsløbet Og Kompleksiteten af kontrollen for at reducere kompleksiteten af motorstrukturen.

I øjeblikket er BLDCM sensorløs positionsføler kontrolforskning kernen i strukturen af rotorpositionssignaldetekteringskredsløbet, både fra hardware og software indirekte adgang til pålideligt rotorpositionssignal, der udløser ledning af de tilsvarende strømindretninger, DC Brush Motor, der driver motoren kører. Indtil nu er der i et stort antal positionssignal detekteringsmetoder applikationen og forskningen hovedsagelig statorinduktansmetode, DC Brush Motorhastighed uafhængig position funktionsmetode, tilbage elektromotorisk kraft metode, grundlæggende bølge potentiel kommutationsmetode og tilstand observatør metode.

Børsteløs DC-motor (BushlessDCMotor, BLDCM) har ingen udveksling for gnister, pålidelig betjening, nem vedligeholdelse, enkel struktur mv. Og har således været udbredt i mange lejligheder. DC Brush Motor Den traditionelle BLDCM kræver dog en ekstra positionsføler til at styre rotorpositionen, hvilket har mange negative virkninger på applikationen. BLDCM sensorless sensor kontrol i de sidste 30 år har været mere populære forskningsemner i ind-og udland [1]. På nuværende tidspunkt er der for BLDCM position sensorløs styring, DC Brush Motor til forskellige præstationskrav og -applikationer, folk fremlagt en række forskellige kontrolteorier og implementeringsmetoder, såsom stator induktansmetode, hastighedsafhængig positionsfunktionsmetode, tilbage-elektromotorisk kraftmetode , Potentiel reverseringsmetode, tilstand observatør metode og så videre. I dette papir introduceres DC Brush Motor baseret på den korte diskussion af status quo af sensorløs sensorføler BLDCM, grundprincippet, implementeringsvej, DC Brush Motor applikation og fordele og ulemper ved flere forskellige metoder.