DC Brush Motor strukturelle træk

1, DC Brush Motor før nedrivning, at bruge trykluft til at blæse overfladen af den motoriske støv, og aftør overflade snavs rengøres.

2 Vælg arbejdspladsen af motor opløsningen, ren scene miljø.

3, fortrolig med Karakteristik af motor struktur og eftersyn tekniske krav.

4, klar til at opløse de nødvendige værktøjer (herunder særlige værktøjer) og udstyr.

5, med henblik på at forstå den DC børsteløs motor betjening af fejl, betingelserne, der kan gøres inden nedrivningen DC Brush Motor tester. Med henblik herpå, motor bælte load test, detaljeret inspektion af de motor dele af temperatur, lyd, vibrationer, og så videre og test spænding, strømstyrke, hastighed og så videre, og derefter frakoble belastning, gøre en enkelt ubelastet inspektionstest at opdage ubelastet aktuelle og ubelastet tab, gøre en god post.

6, afbryde strømmen, DC Brush Motor fjerne den eksterne elektriske ledninger, gøre en god post.

7. test den elektriske Isolationsmodstand af motoren ved hjælp af den korrekte spænding. For at sammenligne med isolering resistance værdi målt i det sidste eftersyn at bestemme tendensen til elektrisk isolering og isolering status, skal isoleringsværdi for DC Brush Motor modstand måles ved forskellige temperaturer konverteres til den samme temperatur, generelt til 75 Shan.

8. test absorption ratio. Når absorption er større end 1.33, betyder det, at isolering af motoren ikke er fugtige eller fugtige. For at sammenligne med tidligere data, konverteres absorption forholdet maales ved en temperatur også til den samme temperatur.

Børsteløs DC Motor har mange DC Brush Motor fordele, såsom indblanding små (kredsløb del af den elektromagnetiske forstyrrelser), lang levetid, gode resultater, metoder, stort output drejningsmoment, overbelastning kapacitet, bred hastighed sortiment, hurtig start respons, stabil drift, DC Brush Motor høj effektivitet. Permanent Magnet Brushless DC motor har mange AC asynkron motor, stepper motor og DC-motor har ikke fordelene. Det er meget udbredt i kontormaskiner, computer, lyd, ventilation industri, automatisk kontrol, instrumentering, automotive, nationale forsvarsindustri og så videre, især i computer, optiske drev, DC Brush Motor harddiske, dvd'er og så på en stor antallet af meget præcise form for permanent Magnet børsteløs DC motor, Permanent Magnet brushless motor har påvirker folks liv på alle tidspunkter.

Med miniaturisering af registeransvarlige, børste jævnstrømsmotor modulære, før de større controller kan nu gøre mindre, nogle kan og motor for at gøre sammen, således at de permanent magnet børsteløs motor til at bruge så praktisk, så handy. Mange permanent magnet DC motorer erstattes i stigende grad af permanent magnet børsteløse DC motorer. I feltet af motor er udviklingen af permanent Magnet børsteløs DC motor en ny trend. DC Brush Motor dette er mere end nogensinde.

Børsteløs jævnstrømsmotor er brugen af halvleder skifte enheder for at opnå en elektronisk tilbageførsel, dvs til brug af elektroniske skifte enheder til at erstatte den traditionelle kontakttype Kommutatoren og pensel. Brugsmodellen har fordelene ved høj pålidelighed, ingen forvandling gnist og lav mekanisk støj, og er meget udbredt i high-grade optagelse blok, VCR, elektroniske instrument og automation kontorudstyr.