Hjem > Nyheder > Indhold

DC Brush Motor indlysende fordel

Oct 26, 2017

Udviklingen af lav spænding og høje nuværende automotive aircondition med DC børsteløs motor kan løse den oprindelige pensel DC motor støj, korte liv og vedligeholdelse problemer, børste jævnstrømsmotor forbedre motor effektivitet. Fødespændingen er 12V, på grund af strukturen er begrænset til design af DC børsteløs motor øgede vanskeligheder. Statoren punch er 12-slot struktur, fordi det er lav spænding høj aktuelle type, DC Brush Motor for at sikre, at strømtæthed ikke konvergens for høj, brugen af to-wire og omkring at reducere kabeldiameter; rotoren overflade permanent magnet indsætte 4 pol struktur, permanent magnet udvalg af sjældne jordarters permanent magnet materiale NdFeB, NdFeB remanence og koercivitet er høj, magnetiske retning er kort. Så permanent magnet bruger radial fliser. Brug Hall elementer som holdning sensorer. Monteret på indersiden af dækslet til motor, er position sensor magnetiske felt den aksiale magnetfelt.

I øjeblikket, motor drevet motor type kan opdeles i fire kategorier: DC-motor, AC motor, børsteløs jævnstrømsmotor, magnetoresistive motor, osv., børste jævnstrømsmotor gennem den praksis, at en børsteløs DC motor har åbenlyse fordele. De fire hjul af en elektrisk køretøj er drevet direkte af fire uafhængige hjul motorer. Anvendelse af en inverter til elektroniske forvandling, afskaffelse af mekaniske Kommutatoren og pensel, denne struktur er nemt at køre ved høj hastighed og i udskiftning af dæk påvirker ikke selve motoren. Brugen af annullere gear, direkte kørsel af den ydre rotor motor, er dagens internationale køretøj-drevet motor i den mere avancerede program. Udformningen af den ydre rotor type motor hænger tæt sammen med design af hjulet struktur af køretøjet. Derfor, i den aktuelle indenlandske og udenlandske forskning og udvikling af prototype køretøjer mindre tid, stram tid. Mange producenter bruger dybest set intern rotor børsteløs DC motor. DC Brush Motor i tilsætning, disc-type permanent magnet børsteløs jævnstrømsmotor under lavt drejningsmoment øjeblikket, i det elektriske køretøj kan vinde for at drive forhjulet eller baghjul, hvilket eliminerer behovet for mekanisk transmission. Det har karakter af kompakte aksial struktur, nem installation, lav støj, pålidelig drift og Trinløs hastighed forordning. Air gap magnetfelt er aksial, stator vikling er arrangeret i et radialt arrangeret dirigent, og rotoren er monteret i disk åg i form af N, S skiftevis af fan-formet permanent magnet.

Børsteløse DC motorer anvendes i elektriske cykler er som regel lavet af disc motorer, installeret i hjul hjul, hjulene forbundet med egerne og bilen, direkte kørsel hjul rotation. Statoren består af stator core, armature vikling og dens bly wire, sensing element og dets ledende wire, stator beslag, DC børste motorakslen og andre komponenter. Statoren core er generelt lavet af mange par af antallet af slots til at opfylde de store drejningsmoment, lav hastighed krav. Form af stator viklinger ligner Flerfaset permanent magnet synkronmotor, som spiller en vigtig rolle i energi konverteringsprocessen. Snoede fase nummer at tage tre-faset, DC børste Motor og brug af Y-forbundet, 3-faset vikling og elektronisk switching kredsløb, henholdsvis den tilsvarende power switch-forbindelse, det vil sige, tre-faset halv-kontrolleret kørsel. En anden type af udbredte i elektriske cykler er den ydre rotor permanent magnet børsteløs DC motor, den nuværende cirkel udviklet rotor permanent magnet børsteløs DC motor det meste multi pol multi slot, flad struktur. Børsteløs jævnstrømsmotor anvendes i elektriske cykler, børste jævnstrømsmotor sammenlignet med pensel DC motor har følgende fordele: (1) lang levetid, vedligeholdelsesfri, høj pålidelighed.