DC Brush Motor Life

Som en elektromekanisk energiomformningsenhed, DC Brush Motor, er elmotoren blevet anvendt på alle områder af national økonomi og folks dagligdag. Det er velkendt, at DC-motoren har fordelene ved høj driftseffektivitet og god hastighedsregulering, men den traditionelle DC-motor vedtager elektrisk børste for at vende den mekaniske metode, hvilket medfører høje omkostninger og en række problemer som mekanisk friktion, DC Børste Motorforkortelse af levetid, radiointerferens og pålidelighed.

Med den hurtige udvikling af social produktivitet og videnskab og teknologi fremmes DC Brush Motor den konstante fornyelse af motorprodukter. Efter mange års indsats for at opretholde en børstemotorens god præstationer og startopbygning af præstationen, DC Brush Motor for at eliminere mangler, vil folk med brug af Hall-elementer opnå reversering med elektronisk reverserende mekanisk omvendt mekanisk enhed , DC Brush Motor for at komme ind i den nye æra af børsteløse DC-motorprodukter.

Børsteløs DC Motor er også kendt som "ingen kommutator motor leveringssystem" eller "direkte levering system." Er vekselstrømforstærkeren til DC, og omdannes derefter fra omformer til frekvensjusterbar vekselstrøm, men bemærk at omformeren arbejder i DC chopper-tilstanden. DC børsteløs motor (børsteløs likestrømsmotor, BLDC), ved hjælp af firkantbølge automatisk styringstype Synkronmotor med permanent magnet, DC børste Motor udskiftning af kulbørste kommutator med Hall sensor, ND-FE-B er rotorens permanente magnet. Produktets ydeevne ud over den traditionelle DC-motor alle fordele, men også for at løse DC-motorens kuglebørste-slipring mangler, digital styring, er i dag den mest ideelle hastighedsmotor.

Borsteløs DC-motor er en højtydende motor, dens største egenskab er de eksterne egenskaber ved DC motor og ingen børste sammensat af mekanisk kontaktstruktur, DC Brush Motor det bruger en permanent magnet rotor, ingen excitation tab, varmen af armatur vikling og installeret på statorens yderside, er varmeafledning nem.

Stepper motor er et Open-loop styreelement, der konverterer elektrisk pulssignal til vinkelforskydning eller lineforskydning. DC-børstemotor Ved overbelastning afhænger motorens hastigheds- og stopposition kun af frekvens- og pulsnummeret på pulsignalet, DC Brush Motor uden påvirkning af belastningsændringen.

Hvad er den største forskel mellem de to?

1. Børsteløs DC motor er højere end stepper motor.

2. Brushless DC motor og stepper motor drive princippet er anderledes, DC børsteløs motor er afhængig af hallen element positionering for at give den alternerende effekt kontrol rotation. Stepper motor er direkte drevet af single puls spænding, ikke brug for hall element positionering, DC Brush Motor du kan styre antallet af pulser tilføjet til motoren for nøjagtigt at lokalisere rotationsvinklen;

3. Baseret på princippet om kørsel er ikke det samme, så den generelle DC børsteløse motor bruges til at kontrollere præcisionen af stedet, er stepper motor brugt til at kontrollere nøjagtigheden af højere krav.