DC børste motor høj pålidelighed

DC børsteløs motor er en synkron motor, det vil sige motorrotorens hastighed ved motorstatorrotationens magnetfelthastighed og antallet af rotornummer. DC børsteløs motor har fordele ved traditionel DC motor, samtidig med at carbonbørsten elimineres, glider ringstrukturen; trinløs hastighedsregulering, DC Brush Motor bredt hastighedsområde, overbelastningskapacitet; høj pålidelighed, god stabilitet, stærk tilpasningsevne, vedligeholdelse og nem vedligeholdelse og så videre. DC børsteløs motor kommutering kredsløb ved drev og kontrol af to dele, disse to dele er ikke let at adskille, især lav-effekt kredsløb er ofte integreret i en enkelt dedikeret ASIC.

DC motor har et hurtigt svar, DC Brush Motor stort startmoment, fra nulhastighed til nominel hastighed med nominelt drejningsmoment kan give ydeevnen, men fordelene ved DC-motor er også dens mangler, fordi DC-motoren producerer konstant belastning under konstant belastning Moment ydeevne, så armatur magnetfelt og rotor magnetfelt for at være konstant at opretholde 90 °, som vil stole på kulbørste og kommutator. DC børste motor kulbørste og kommutator i motorrotationen vil producere gnister, toner ud over at komponenterne vil forårsage skade, brugen af lejligheder er også begrænset.

Børsteløs DC-motor består af motorens hovedkrop og drevet, motorstatorlindningerne lavet af tre symmetriske stjernekoblinger med trefaset asynkronmotor er meget ens. Motorens rotor limes til den magnetiserede permanentmagnet. DC børste motor For at opdage polariteten af motorrotoren er en positionsføler installeret i motoren. Føreren består af en strøm elektronisk enhed og et integreret kredsløb. Funktionen er at acceptere motorens start-, stop- og bremsesignaler for at styre motorens start, stop og bremsning. Positionssensorsignalet og frem / tilbage-signalet bruges til at styre den omvendte variabel hastighedskommando og hastighed feedback signal, DC Brush Motor bruges til at styre og justere hastigheden; at give beskyttelse og display, og så videre.