DC børste motor høj pålidelighed

Auto rengøringsmiddel brugt DC børsteløs motordrev centrifugal blæser til udledning af snavset luft. DC børste motor Motorkroppen er baseret på motor kredsløbsskema for at bestemme, almindeligt anvendte tofasede brokommutationsdrevskreds. De indre statorviklinger kan lettere vikles omkring kernetænderne. Motoren er lavet af en ydre rotorstruktur, og stator- og statorviklingen er anbragt inde i rotoren. DC Brush Motor Commutation drev kredsløb ved hjælp af special integreret kredsløb (ASIC), kredsløbet er simpelt, og kontrol og beskyttelse.

Udviklingen af lavspændings- og højstrøms automotive air condition med DC børsteløs motor kan løse den originale børste DC motor støj, korte levetid og vedligeholdelsesvanskeligheder, forbedre motorens ydeevne. Dens nominelle spænding er 12V, på grund af strukturen er begrænset, til designet af DC børsteløs motor øget vanskeligheder. Statorstansen er 12-slots struktur, fordi den er lavspænding højstrømstype, DC Brush Motor for at sikre, at strømtætheden ikke er konvergens for høj, brugen af to ledninger og rundt for at reducere tråddiameteren; rotor overflade permanent magnet pasta 4 pol struktur, permanent magnet Udvælgelse af sjældne jordarters permanente magnetmaterialer NdFeB, NdFeB på grund af remanens og koercivitet er høje, magnetiske retning er kort. DC børste motor Så permanentmagneten bruger radiale fliser. Brug Hall elementer som positionsfølere. Monteret på motoroverdækets indre overflade er positionsfølerens magnetfelt det aksiale magnetfelt.

Børsteløs DC-motor, der anvendes i elektriske cykler, DC Brush Motor sammenlignet med pensel-DC-motoren har følgende fordele:

(1) lang levetid, vedligeholdelsesfri, høj pålidelighed. I børste-DC-motoren slides børsten og kommutatoren hurtigere, generelt arbejder ca. 1000 timer på at udskifte børsten. Ud over at dens gear er vanskeligere at reducere gearet, især transmissions gear smøring problem er et børste program er relativt stort problem. Så der er en stor børste på motorstøj, lav effektivitet, let at producere problemer som fiasko.

(2) høj effektivitet, energibesparelse. Generelt er DC Brush Motor på grund af den børsteløse DC-motor uden mekanisk kommutering af friktionstab og gearkasseforbrug og hastighedskredsløbstab, effektiviteten er normalt højere end 85%, men under hensyntagen til det faktiske design af den højeste pris, DC Penselmotor for at reducere materialekonsumtionen, Generel designet til 76%, mens børsten DC-motorens effektivitet på grund af gearkassen og ud over koblingskonsumtiet, normalt omkring 70%. Så fordelene ved børsteløs DC motor er indlysende.