Hjem > Nyheder > Indhold

DC børste motor har særlige krav

Sep 22, 2017

DC børsteløs motor har mange fordele, såsom interferens (kredsløbsdel af en bestemt elektromagnetisk interferens), lang levetid, god hastighed ydeevne, kontrol metoder, DC Brush Motor udgang drejningsmoment, overbelastning kapacitet, bredt hastighedsområde, start respons Hurtig, jævn drift , høj effektivitet. Børsteløse DC motorer har mange fordele ved AC induktionsmotorer, stepper motorer og DC motorer, der ikke er tilgængelige. Det er meget udbredt i kontormaskiner, computere, lyd, ventilationsindustrien, automatisk styring, DC Brush Motor instrumentering, bilindustrien, forsvarsindustrien mv. Især i computeren, optiske drev, harddiske, dvd og anden stor brug af En meget sofistikeret I forskellige former for børsteløs DC-motor har børsteløs DC-motor til tider påvirket folks liv.

Med miniaturiseringsmodulet, modulære, DC Brush Motor, der tidligere er udført, kan en større controller nu gøre mindre, og nogle kan gøres med motoren, så brugen af permanent magnet børsteløs motor er så praktisk, så praktisk. Mange DC-motorer udskiftes i stigende grad med permanent magnet børsteløse DC motorer. I den elektriske sektor er forskning og udvikling af børsteløs DC-motor en ny trend. Dette aspekt af arbejdet mere end nogensinde.

1, strukturen af præcision, økonomisk og anvendelig: Han Tyskland Bao produktion af hule kop DC børsteløs (servo) motor designet specielt til motorens levetid, DC Brush Motor pålidelighed, størrelse og begrænse brugen af miljøforhold har særlige krav på forskellige steder .

2, høj pålidelighed, holdbar: Han De Bao motorproduktion af hule kop børsteløs DC motor er baseret på tysk og tysk for at beskytte patenteret teknologi og produktion. Motorrotoren er lavet af sjældne jordarters materiale, så effekt / volumen og effekt / vægtforhold er ekstremt høj, DC Brush Motor, mens accelerations- og belastningskapaciteten også er meget stærk.

3, børsteløs elektronisk kommutation: Han De Bao motor produktion af hul kop børsteløs DC motor gennem de indbyggede komponenter for at opnå kommutation. DC børste motor Det fremherskende træk er lineariteten af servokontrollegenskaberne, såvel som det tab af drejningsmoment som følge af den konventionelle DC-motor på grund af sammenstødningseffekten.

4, ingen ændring i gnisten, sikker, miljøvenlig: fordi der ikke er børstetøj, så motoren er ikke kun ekstremt lang levetid, og ingen udveksling af gnisten, DC Brush Motor brugen af mere sikker og miljøvenlig.

5, ingen sammenstødseffekt: nej som den traditionelle DC børstemotor, som følge af tandkugleffekten forårsaget af drejningsmomentet, roterende magnetcylinder og magnetisk flussløjfe, så magnetisk lækage reduktion, så motorens effektivitet.

6, rotoren ved den dynamiske balance, DC Brush Motor stille drift, glat.

7, kan være indbygget drev kredsløb; Det er også meget nemt at matche den forskellige præcisionsplanethedskasse, adgang til lavt drejningsmoment, når større momentudgang.