DC Brush Motor god ydeevne

DC Brush Motor som elektromekaniske energi konverteringsenheder, elektrisk motor er blevet anvendt i hver felt af nationale økonomi og folks daglige liv. DC Brush Motor det er velkendt, at DC-motor har fordele af høj drift effektivitet og god hastighed forordning, men den traditionelle jævnstrømsmotor vedtager elektrisk børste for at vende den mekaniske metode, resulterer i høje omkostninger, DC børste Motor og en række problemer såsom mekanisk friktion, forkortet levetid, radio indblanding og pålidelighed.


Med den hurtige udvikling af social produktivitet og videnskab og teknologi fremmes den konstante fornyelse af motor produkter. Efter mange års indsats, DC Brush Motor for at opretholde en børste DC motor god ydeevne og start-up ydeevne af forudsætningen, jævnstrømsmotor børste til at fjerne mangler, mennesker med brug af Hall elementer til at opnå baklygter, med elektronisk tilbageførsel mekanisk baglænskørsel mekanisk enhed, for at indtaste den nye æra af børsteløs DC motor produkter.


Børsteløs DC Motor er også kendt som "ingen Kommutatoren motor delivery system" eller "direkte levering system." Er AC strøm ensretter i DC, og derefter konverteret fra inverter til frekvens justerbar vekselstrøm, men Bemærk, at inverteren er arbejder i DC chopper tilstand. DC børsteløs Motor (børsteløse jævnstrøms motor, BLDC), ved hjælp af firkantet bølge automatisk kontrol type Permanent magnet synkronmotor, børste jævnstrømsmotor erstatte carbon børste Kommutatoren med Hall sensor, ND-FE-B er permanent magnet af rotoren. Produktets ydeevne ud over den traditionelle DC motor alle fordelene, men også for at løse DC motor carbon børste slip ring mangler, digital kontrol, er i dag den mest ideelle hastighed motor.

1, før nedrivning, at bruge trykluft til at blæse overfladen af den motoriske støv, og aftør overflade snavs rengøres.

2, Vælg arbejdsplads for den motor, DC Brush Motor ren scene miljø.

3, fortrolig med Karakteristik af motor struktur og eftersyn tekniske krav.

4, klar til at opløse de nødvendige værktøjer (herunder særlige værktøjer) og udstyr.

5, med henblik på at forstå den DC børsteløs motor betjening af fejl, betingelserne, der kan gøres inden nedrivning tests. Med henblik herpå, DC Brush Motor motor bælte load test, detaljeret inspektion af de motor dele af temperatur, lyd, vibrationer og så videre, og test spænding, strømstyrke, hastighed, og så videre, og derefter frakoble belastningen, gøre en enkelt ubelastet inspektion test, DC Brush Motor til opdage ubelastet aktuelle og ubelastet tab, gøre en god post.

6, afbryde strømmen, fjerne den ydre elektriske ledninger, DC Brush Motor gør en god post.

7. test den elektriske Isolationsmodstand af motoren ved hjælp af den korrekte spænding. For at sammenligne med isolering resistance værdi målt i det sidste eftersyn at bestemme tendensen til elektrisk isolering og isolering status, skal isolering resistance værdi målt ved forskellige temperaturer konverteres til den samme temperatur, generelt til 75 Shan.

8. test absorption ratio. Når absorption er større end 1.33, betyder det, at isolering af motoren ikke er fugtige eller fugtige. Hvis du vil sammenligne med tidligere data, er DC Brush Motor absorption forholdet maales ved en temperatur også konverteret til samme temperatur.