DC Brush Motor hurtigere og hurtigere

Elektronisk forvandling hule cup børsteløs motor består af en tre-faset hule cup winding, DC Brush Motor en magnetisk cylinder fremstillet af sjældne jordarters permanent magnetiske materiale, og en sensorless elektronisk forvandling kredsløb. Af påvisning og behandling af tilbage elektromotoriske kraft, er DC Brush Motor bestemmes positionen af det roterende magnetfelt genereret af rotoren i forhold til snoede, og sensoren ikke anvendes til påvisning Karakteristik af dette design. Den ene er i en bred hastighedsområde, motoren har en lineær ydeevne; andet er ikke som traditionelle DC brush motor, som følge af den cogging effekt forårsaget af drejningsmoment tab, roterende magnetiske cylinder og magnetisk flux, børste jævnstrømsmotor så at lækage magnetiske reduktion, så den motor effektivitet er høj. Fordi der ikke er nogen børste slid, så den motor liv er meget lang.

1, strukturen af præcision, overkommelige: Han Tyskland Bao produktion af hule cup DC børsteløs (servo) motor designet specielt til motor liv, pålidelighed, jævnstrømsmotor pensel størrelse og begrænse brugen af miljøforhold har særlige behov, forskellige steder.

2, høj pålidelighed, holdbart: Han De Bao motor produktion af hule cup børsteløs DC motor er baseret på tysk og Tyskland for at beskytte den patenterede teknologi og produktion. DC Brush Motor motor rotoren er fremstillet af sjældne jordarters materiale, så den power / volumen og kraft / vægt-forhold er ekstremt høj, mens acceleration og last kapaciteten er også meget stærk.

3, brushless elektroniske forvandling: Han De Bao motor produktion af hule cup børsteløs jævnstrømsmotor gennem de indbyggede komponenter opnå forvandling. DC Brush Motor den iøjnefaldende træk er lineariteten af servo kontrol egenskaber, samt tab af drejningsmoment på grund af den konventionel jævnstrømsmotor på grund af den cogging effekt.

4, ingen ændring i gnisten, sikker og miljøvenlig: fordi der ikke er nogen børste slid, DC Brush Motor så motoren ikke er kun meget lange liv, og ingen udveksling for gnisten, DC Brush Motor brugen af mere sikre og miljøvenlige.

5, ingen cogging effekt: ikke som den traditionelle DC børste motor, som følge af den cogging effekt forårsaget af drejningsmoment tab, roterende magnetiske cylinder og magnetisk flux løkke, så at magnetisk lækage, så den motor effektivitet.

6, rotoren ved den dynamiske balance, DC Brush Motor lydsvag drift, glat.

7, kan være indbygget drev kredsløb; DC Brush Motor også meget let at matche forskellige høj-præcisions planetariske gearkassen, adgang til lavt drejningsmoment når det større drejningsmoment output.

Nævne den børsteløs DC motor, DC Brush Motor, så er du nødt til at nævne børste jævnstrømsmotor. Her refererer "børste" faktisk til "carbon-børste", den første DC-motor med en "carbon børste." Carbon børste er en DC brush motor i centrale komponenter, spille hovedsageligt rollen som nuværende forvandling. Manglerne er dog mere fremtrædende: carbon børste og Kommutatoren motor rotation vil producere gnister, toner, børste jævnstrømsmotor så i tillæg til komponenterne vil forårsage skade, brugen af lejligheder også modtaget restriktioner. Og eksistensen af kulstof børste slid problemer, behovet for regelmæssig udskiftning af carbon børste, vedligeholdelse er ikke nem.

Med udviklingen af halvlederindustrien, DC Brush Motor brugen af elektroniske forvandling af en børsteløs DC motor er opstået. DC Brush Motor som mikroprocessorer bliver hurtigere og hurtigere, folk kan styre de nødvendige funktioner for motor i chippen, og volumen bliver mindre og mindre. Som analog til digital konverter (ADC), puls bred modulation (PWM), og så videre. DC børsteløs motor, der er elektronisk styret AC forvandling, svarende til de DC motor karakteristika og ingen DC motor mekanisme på manglen på en ansøgning. DC motor fra den nuværende tendens til udvikling, børste jævnstrømsmotor fjernes gradvist, DC børsteløs jævnstrømsmotor ind i mainstream.