DC Brush Motor Fast Response

DC-motor har et hurtigt svar, et stort startmoment, fra nulhastighed til nominel hastighed med nominelt drejningsmoment kan give ydeevnen, men fordelene ved DC-motor er også manglerne, DC Brush Motor, fordi DC-motoren producerer en konstant belastning under konstant belastning Moment ydeevne, så armatur magnetfelt og rotor magnetfelt for at være konstant for at opretholde 90 °, DC Brush Motor, som vil være ved kulbørste og kommutator. Kulbørster og kommutatorer producerer gnister, når motoren roterer, og toneren er begrænset ud over skader på komponenterne.

AC motor uden kulbørste og kommutator, DC Brush Motor vedligeholdelsesfri, stærk og bred applikation, men egenskaberne ved DC-motoren for at opnå det tilsvarende resultat af kompleks styringsteknologi, der skal bruges til at opnå. Nu den hurtige udvikling af halvlederkomponenter til at skifte frekvensen for at fremskynde en masse for at forbedre ydeevnen for drivmotoren. DC Brush Motor Mikroprocessorhastigheden er hurtigere og hurtigere, kan opnås AC-motorstyring placeret i et roterende toakse ortogonalt koordinatsystem, DC Brush Motor den korrekte styring af vekselstrømsmotor i den toakse nuværende komponent for at opnå lignende DC motorstyring og DC motor tilsvarende ydeevne.

Derudover vil mange mikroprocessorer styre motorens nødvendige funktioner i chippen, og volumenet bliver mindre og mindre. lignende analoge / digitale omformere (analog-til-digital-konverter, ADC), pulsbreddemodulation (pulseringsmodulator, PWM) ... Vent. DC børsteløs motor, der er elektronisk styret AC motor commutation, svarende til DC motor egenskaber og ingen DC motor mekanisme på manglende ansøgning.

DC børsteløs motor er en synkronmotor, DC børstemotor, det vil sige motorrotorhastigheden ved motorstatorrotationens magnetfelthastighed og antallet af rotorer (P): N = 120. F / P. I tilfælde af en fast Antallet af rotorer, der ændrer frekvensen af stators roterende magnetfelt, kan ændre rotationshastigheden af rotoren. DC børsteløs motor er den synkronmotor med elektronisk styring (drev), DC børstemotor styrer magnetfeltfrekvensen for statorrotation og motorrotorhastigheden tilbage til kontrolcenterets gentagne korrektion, DC børstemotor for at opnå tæt på DC-motoregenskaberne af vejen. Det vil sige, at DC børsteløs motor kan ligge i det nominelle belastningsområde, når belastningen ændres, kan stadig styre motorrotoren for at opretholde en bestemt hastighed.

Strømforsyningssektionen kan tilsluttes direkte til en DC-indgang (typisk 24V) eller ved en AC-indgang (110V / 220V). Hvis indgangen er AC, skal den konverteres til DC ved konverter. Enten DC-indgang eller AC-indgang skal overføres til motorspolen før DC-spændingen fra omformeren (inverter) til trefasespænding for at drive motoren. DC-borstemotoromformer (Q1, Q3, Q5) / underarm (Q2, Q4, Q6) forbundet til motoren som styring af strømmen gennem motorspolekontakten. Kontrolsektionen giver PWM (pulsbreddemodulation) for at bestemme frekvensen af omskiftningen af strømtransistoren og omformeren af omformeren. DC børsteløse motorer vil generelt bruge, når belastningen ændres i hastigheden, kan stabiliseres til den indstillede værdi uden at ændre hastigheden på styringen, så motoren er udstyret med et magnetfelt inde i hallensor (hall-sensor), DC børste motor som hastighed lukket sløjfe kontrol, men også som grundlag for fase kontrol. DC børste motor Men dette bruges kun som hastighedsregulering og kan ikke bruges som positioneringskontrol.