DC børste motor kontakt struktur

DC børsteløs motor er en højtydende motor, dens største funktion er de eksterne egenskaber ved DC-motoren uden børste sammensat af mekanisk kontaktstruktur, der bruger en permanentmagnetrotor, DC børstemotor uden exciteringstab, varmearmaturvikling og installeret på uden for statoren, let at varme.

Steppermotoren er en stregmotor med åben kredsløbsstyringselement, der omdanner et elektrisk pulsignal til vinkelforskydning eller lineforskydning. DC-børste motor Ved overbelastning af motorens motorhastighed stopper placeringen kun af pulsens signalfrekvens og pulsnummer uden påvirkning af belastningsændringer.

Hvad er forskellen mellem de to?

1. DC børsteløs motor end stepmotorens hastighed;

2. DC børstet motor og trinmotor drev princip er forskellig fra den børsteløse DC motor er placeret ved positionering af vekselstrømforsyningen for at styre rotationen. DC Brush Motor Stepper motor drives direkte af en enkelt puls spænding uden behov for Hall element positionering, kan tilføjes til motoren ved at styre antallet af pulser for nøjagtigt at lokalisere rotationsvinklen;

3. Baseret på princippet om drevet er ikke det samme, DC Brush Motor, så den generelle børsteløse DC-motor, der bruges til at kontrollere nøjagtigheden af stedet, ikke er høj, er steppermotoren brugt til at kontrollere nøjagtighedskravene på relativt høje steder.

DC-motor med hurtig reaktion, stort startmoment, fra nulhastighed til nominel hastighed med nominelt drejningsmoment kan give ydeevnen, men fordelene ved DC-motor er også mangler, fordi DC-motoren producerer en konstant belastning under konstant belastning. Moment ydeevne, DC børste motor derefter det armaturiske magnetfelt og rotor magnetfelt for at være konstant for at opretholde 90 °, hvilket vil være ved kulbørsten og kommutatoren. Carbon børste og kommutator i motorrotationen vil producere gnister, toner i tillæg til komponenterne vil forårsage skade, DC Brush Motor brugen af lejligheder er også begrænset.

AC-motor uden kulbørste og kommutator, vedligeholdelsesfri, stærk og bred applikation, men egenskaberne ved DC-motoren for at opnå den tilsvarende ydelse af kompleks styringsteknologi, der skal bruges til at opnå. Nu den hurtige udvikling af halvlederkomponenter til at skifte frekvensen af mange, for at forbedre ydeevnen af drivmotoren. Mikroprocessorhastigheden er hurtigere og hurtigere, DC Brush Motor kan opnås AC-motorstyring placeret i et roterende toakse ortogonalt koordinatsystem, den korrekte AC-motor i den toakse nuværende komponent, DC Brush Motor for at opnå lignende DC motorstyring og DC motor med tilsvarende ydelse.

Derudover vil mange mikroprocessorer styre motorens nødvendige funktioner i chippen, og volumenet bliver mindre og mindre. lignende analoge / digitale omformere (analog-til-digital-konverter, ADC), DC-børste motorimpulsbreddemodulering (pulsmodulator, PWM) ... Vent. DC børsteløs motor, der er elektronisk styret AC motor commutation, svarende til DC motor egenskaber og ingen DC motor mekanisme på manglende ansøgning.

DC børsteløs motor er en synkron motor, det vil sige motorrotorens hastighed ved motorstatorrotationens magnetfelthastighed og antallet af rotorer (P): N = 120. F / P. DC-børste motor I tilfælde af en fast antal rotorer, DC-børste motor, der ændrer frekvensen af stators roterende magnetfelt, kan ændre rotationshastigheden af rotoren. DC børsteløs motor er den synkronmotor med elektronisk styring (drev), styr frekvensen af det statorroterende magnetfelt og motorrotorhastigheden tilbage til kontrolcenterets gentagne korrektion for at opnå tæt på DC-motorens egenskaber ved vejen. Det vil sige, at DC børsteløs motor kan ligge i det nominelle belastningsområde, når belastningen ændres, kan stadig styre motorrotoren for at opretholde en bestemt hastighed.