Kontrolinspektion og vedligeholdelse

Den målte værdi af produktionsprocesparameteren sammenlignes med den givne værdi, afvigelsen genereres, og udgangssignalet genereres ifølge en bestemt justeringsregel for at skubbe aktuatoren for at eliminere afvigelsesmængden, så parametret holdes i nærheden af den givne værdi eller regulatoren ændres i overensstemmelse med den forudbestemte lov The

Kort beskrivelse

Regulator, er en slags gennem forskellige metoder og måder at opnå, ændre en parameter, et miljøbehov, et instrument. Daglig guvernør, gearskifter, er en af dem, biler og togfly, rumsatellitter og så videre til at bruge regulatoren. Programmerbar regulator er en slags regulator, programmerbar regulator, også kendt som digital regulator eller single loop regulator. Det er en mikroprocessor-baserede komponenter af en ny regulator. Dets forskellige funktioner kan ændres ved at ændre programprogrammet (programmeringsmetode) for at opnå en såkaldt programmerbar regulator.

Regulator er at justere spændingen på enheden, for det første for at forhindre spændingen er for høj beskadigelse af batteriet, mens generatorspændingen er for lav til at afskære linjen mellem batteriet, ovenstående er DC-generatoren. Hvis alternatoren kun er regulatorfunktion.

Justeringsmetode

Med et tørt batteri og batterier, ammeter i serie, så tilsluttet batteriet i regulator kolonnen. Start motoren og gradvist øge hastigheden ved lukning af kontakten, når observationsmaskinen på tjenerne på ammeterpekeren. Hvis ammeteret peger på "+" forspændingssvingen, der afslører præstationen af lukket højspænding, bør svække fjederspændingen; hvis ammeteret peger på "-" forspændt sving, så afsløret at lukkespændingen er lav, bør forøge fjederspændingen. For at gentage justeringen indtil lukningen af kontakten, når ammeterpekeren ikke svinger, så afslør resultatet af lukket spænding passende.

Med to tørre batterier og batterier, ammeter i serie, tilsluttet regulatoren i batteriterminalen. Start motoren, og gradvist øge hastigheden. Når regulatoren fungerer, skal du kigge på ammeterpekeren. Hvis ammeteret peger på "+" forspændingssving, der afslører højspændingsregulatorens ydeevne, bør det reducere fjederspændingen; Hvis ammeteret peger på "-" forspændingssving, der viser lavspændingsregulatorens ydeevne, bør forøgelsen af fjederspændingen. For at gentage justeringen, indtil regulatoren fra effekten, svinger ammeterpekeren ikke, så afslør udførelsen af spændingsregulatorværdien er passende.

Årsagen til denne justering er: tørbatterier og batterier i serie, der er et vist potentiale, og generatoren erklæres den uundgåelige spænding, når de to ikke vil forekomme, når strømmen opstår. Det tidligere potentiale er højere end sidstnævnte, ammeterpegeren til "-" forspænding og omvendt til "+" forspænding. Så længe den potentielle forskel er næsten lige, svinger ammeterpegeren ikke.

Regulator i løbet af den generelle brug af dækslet må ikke fjerne dækslet, den normale situation er omkring 200 timer hvert arbejde for en omfattende inspektion og vedligeholdelse, dens indhold er som følger:

1, fjern skalen, kontroller kontaktfladen med snavs og brænd. Hvis der er snavs, kan du bruge et renere papir til at tørre kontaktfladen. Hvis kontakten opstår ablation eller ujævnt plan forårsaget af dårlig kontakt, generelt med "00" sandpapir eller sand til polering, og endelig tørre med rent papir.

2, kontroller leddets integritet og måler modstanden og modstanden af hver spole. Hvis det er beskadiget, reparer eller udskift nye dele i tide.

3, kontroller spændingsbryderen lukket spænding og omvendt strøm, spændingsgrænsen for spændingsregulatoren, begrænserens nuværende grænse og de forskellige kontakter i spalten og luftgabet. Hvis ikke opfylder kravene, bør der justeres.

4, kontroller den justerede regulator, start dieselmotoren bør være opmærksom på at observere laderen ammeter peger instruktioner. Hvis dieselmotoren kører med en mellemhastighed eller højere, peger ammeterpekeren stadig på "-" side, hvilket indikerer, at kontakten til afbryderen ikke er afbrudt, og jordforbindelsen skal afbrydes hurtigt. ellers batteriet, regulatoren og opladningsgeneratoren Hvis dieselmotoren starter med nominel hastighed, efter at ammeterpekeren stadig peger på "0", justeres justeringen ikke i overensstemmelse med de tekniske krav, og det skal kontrolleres og justeres igen.