Hjem > Nyheder > Indhold

Controller Komplet inspektion og vedligeholdelse

Nov 03, 2017

Den målte værdi af produktionsprocesparametrene med den givne værdisammenligning konkluderes det, at afvigelse efter reguleringen af ifølge visse regler producerer udgangssignaldrevne aktuatorer for at eliminere afvigelsesværdien, for at holde parametrene i nærheden af en given værdi eller en forudbestemt regelændringscontroller.

Regulatoren er en slags instrument, der kan opnås på forskellige måder og betyder, at ændre en bestemt parameter og i et miljø. Den daglige guvernør, modulatoren, er en af dem, bilen og toget flyet, rum satellit og så videre. En programmerbar controller er en type regulator, eller en digital regulator eller en enkelt loop regulator. Det er en ny type regulator med mikroprocessor som hovedkomponent. Dens forskellige funktioner kan realiseres ved at ændre program (programmering) metoder, så det kaldes programmerbar controller.

Regulatoren er den enhed, der regulerer spændingen, for det første for at forhindre spændingen i at være for høj til at beskadige batteriet og at afbryde ledningen mellem batteriet og batteriet, når generatorens spænding er for lav, hvilket er DC generator. Hvis det er en AC-generator, har den spændingsstabiliserende funktion kun.

Justeringsmetode

Brug et tørt batteri til at forbinde batteriet, den aktuelle måler og tilslut til regulatorens batteriterminal. Start initiativtageren og gradvist øge hastigheden. Kontroller den aktuelle målerpeger, når interceptoren kontakter. Hvis den aktuelle måler bevæger sig mod "+", afslører den, at den lukkede spænding er høj, og fjederspændingen skal svækkes. Hvis den aktuelle måler svinger mod "-", så afsløres det, at den lukkede spænding er lavere, og fjederspændingen skal øges. Gentag justeringen, indtil kontakten er lukket, og den aktuelle måler ikke wobble, og den lukkede spænding afsløres.

De to batterier er forbundet med batteriet og den aktuelle måler og tilsluttet til regulatorens batteriterminal. Start initiativtageren og gradvist øge hastigheden. Når spændingsregulatoren fungerer, skal du kontrollere ammeterens peger. Hvis den aktuelle måler svinger til "+" og afslører højtryksværdien, bør fjederkraften reduceres. Hvis den aktuelle måler svinger mod "-", viser det sig, at trykværdien er lav, og fjederspændingen skal øges. Gentag justering, indtil spændingsregulatoren er effektiv, den aktuelle måler vinkler ikke, og præstationsjusteringen er passende.

Grunden til denne justering er, at batteriet er forbundet med batteriet, og der er et uundgåeligt potentiale, mens generatoren annoncerer den nødvendige spænding, og strømmen vil opstå, når de to er forskellige. Den førstnævnte er mere positiv end sidstnævnte, og den aktuelle måler er forspændt mod "-" og omvendt. Så længe de to potentialer er omtrent ens, oscillerer målerpekeren ikke.

I processen med at bruge regulatoren er det aftagelige dæksel generelt ikke tilladt. Den normale tilstand er at foretage en omfattende inspektion og vedligeholdelse omkring 200 timer pr. Arbejde. Indholdet er som følger:

1. Fjern kappen og kontroller overfladen af kontaktfladen for snavs og forbrænding. Hvis der er snavs, skal du bruge rent papir til at tørre kontaktfladen. Hvis kontaktpunktet forekommer ablation eller plan ujævnt og fører til kontakt dårligt, skal du generelt bruge "00" sandpapir eller sandstang til at male det og slutte med rent papir.

2. Kontroller styrken af hvert stik, måler modstanden og modstanden af hver spole. I tilfælde af skade repareres eller udskiftes den nye vare i tide.

3. Kontroller afbryderens spændingsspænding og omvendt strøm, gashens spændingsspænding, gashåndtagets grænsestrøm og afstanden og luftgabet på forskellige kontakter. Hvis det ikke opfylder kravene, skal der foretages justeringer.

4. Kontrollér den justerede regulator og følg anvisningerne for ladestrømmålerens peger, når dieselmotoren startes. Hvis en dieselmotor kører med en mellemhastighed eller højere hastighed, peger den aktuelle måles peger stadig på "-" side, hvilket indikerer, at kontakten fra afbryderen ikke er afbrudt, og jordforbindelsen skal afbrydes hurtigt. Ellers vil batteriet, regulatoren og ladningsgeneratoren blive beskadiget. Hvis en dieselmotor starter op til en nominel rotationshastighed, peger markøren til den aktuelle måler stadig på "0", og justeringen justeres ikke i overensstemmelse med de tekniske krav og bør kontrolleres og justeres igen.