Hjem > Nyheder > Indhold

Børsteløs DC Motor Hovedformål

Sep 21, 2017

Børsteløs DC motor består af motor hovedkrop og drev, hvilket er et typisk mekatronik produkt. Børsteløs motor henviser til motoren uden børste og kommutator (eller samlerring) og kommutatormotor. Da motoren blev født i det 19. århundrede, var den praktiske motor produceret den børsteløse form, ac-ekornekageinduktionsmotor, som blev udbredt. Den asynkrone motor har dog mange fejl, der ikke kan overvindes, således at motorteknologien udvikler sig langsomt. Transistorer blev født i midten af forrige århundrede, og den DC-børsteløse motor, der erstattede børsten med transistorens kommutator, blev født. Denne nye børsteløse motor kaldes elektronisk kommutator dc motor, som overvinder defekten i den første generation af børsteløs motor.

Arbejdsbestemmelse: børsteløs DC-motor består af motor hovedkrop og drev, hvilket er et typisk mekatronikprodukt. Statorviklingen af motoren er for det meste trefaset symmetrisk stjerneforbindelse, som meget ligner den trefasede asynkronmotor. For at opdage polariteten af motorrotoren er positionsføleren installeret i motorrotoren. Aktuatorerne er sammensat af effekt elektroniske enheder og integrerede kredsløb. Funktionerne er: at acceptere motorens start-, stop- og bremsesignal for at styre motorens start, stop og bremsning; Accepter positionssensorsignalet og det positive og tilbagevendende signal for at styre strømmen af hvert kraftrør i inverterbroen for at generere det kontinuerlige drejningsmoment; Accept hastigheds instruktion og hastighed feedback signal til at styre og justere hastighed; Giv beskyttelse og skærm mv.

DC motor har et hurtigt svar, stort startmoment, rotationshastigheden fra nul til nominel hastighed kan give den nominelle drejningsmoment ydeevne, men fordelene ved DC motor er også dens ulempe, fordi den aktuelle strømmaskine til at frembringe et konstant drejningsmoment under nominel belastning ydeevne, armatur magnetfelt og rotor magnetfelt skal være konstant for at opretholde 90 °, dette er ved at låne fra kulbørste og kommutator. Kulbørsten og kommutatoren producerer gnist og kulstofpulver, når motoren roteres, så brugen er begrænset ud over skaderne på komponenterne. AC-motoren har ingen kulbørste og kommutator. Den er fri for vedligeholdelse, solid og meget udbredt. Det er imidlertid nødvendigt at anvende kompleks styringsteknologi for at opnå ydeevnen til DC-motoren. I dag er den hurtige strømkomponentens omstillingsfrekvens for halvleder meget hurtigere, og køremotorens ydeevne er forbedret. Mikroprocessoren er også mere og mere hurtig, som kan realisere de to vekselstrømskontroller på en drejestang i det rektangulære koordinatsystem, passende styring af AC motorstrømkomponenten i to akse, svarende til DC-motorstyringen, og ydelsen af DC-motoren er temmelig.

Derudover vil mange mikroprocessorer styre motorens nødvendige funktioner i chippen, og volumenet er mindre og mindre. Analog til digital konverter (ADC), pulsbredde modulator (PWM) ... Og så videre. Dc børsteløs motor er en slags applikation, som har egenskaberne ved DC-motoren og fraværet af DC-motor.

Børsteløse DC-motorer er meget udbredt, såsom biler, værktøjer, industrielle styringer, automatisering og rumfart. Generelt kan børsteløs DC-motor opdeles i tre hovedapplikationer:

Kontinuerlig belastning applikation: Der er hovedsagelig brug for en bestemt hastighed, men for hastighedsnøjagtighed er ikke høj, såsom typen af applikationer såsom ventilator, vandpumpe, blæser, lavere omkostninger og mere denne form for applikation til åben sløjfekontrol.

Variabel belastningsapplikation: Anvendes hovedsageligt til hastighedsændring i et bestemt område, med højere efterspørgsel efter motorhastighedskarakteristika og dynamiske responstider. Såsom husholdningsapparater, tørretumbler og kompressor er et meget godt eksempel på oliepumpe inden for bilindustrien kontrol, elcontroller, motor kontrol osv., Er denne type af applikationssystem omkostningerne relativt højere.

Positioneringsapplikationer: De fleste industrielle kontrol- og automatikprogrammer falder ind under denne kategori. Sådanne applikationer har tendens til at gennemføre energitransmission, så det dynamiske svar på hastighed og drejningsmoment har særlige krav, der er højere end kravet til controlleren. Fotoelektrisk og noget synkront udstyr kan anvendes ved måling af hastighed. Processtyring, mekanisk styring og transportstyring er mange af disse applikationer.

Den praktiske nye børsteløse motor er tæt knyttet til udviklingen af elektronisk teknologi, mikroelektronik, digital teknologi, automatisk styringsteknologi og materialevidenskab. Det er ikke begrænset til vekselstrømsområdet, men involverer også energikonvertering og signalføling af elektrisk og elproduktion. På motorområdet er der mange slags børsteløs motor, men den børsteløse motor med god ydelse anvendes ikke i vid udstrækning på grund af prisbegrænsning. Følgende er den største nye børsteløse motor til efterforskning og forskning.