Hjem > Nyheder > Indhold

Børsteløs DC Motor Hovedformål

Oct 18, 2017

Børsteløs DC-motor af motorkroppen og drivkomponenterne er en typisk mekanisk og elektrisk integrationsprodukter. Børsteløs motor er ingen børste og kommutator (eller kollektor ring) på motoren, også kendt som ingen kommutator motor. Så tidligt som det nittende århundrede, når motoren er født, er den praktiske motor en børsteløs form, det vil sige udvekslingen af ekornekorre i ekorn, og denne motor er blevet udbredt. Den asynkrone motor har imidlertid mange uoverstigelige fejl, således at udviklingen af motorteknologien er langsom. I midten af det sidste århundrede var transistorens fødsel, så brugen af transistorkommuteringskredsløb i stedet for pensel og kommutator DC børsteløs motor blev til. Denne nye børsteløse motor kaldes en elektronisk kommutations DC motor, der overvinder fejlene i den første generation af børsteløse motorer.

Arbejdsbegrænsning: Børsteløs DC-motor af motorkroppen og føreren er en typisk mekanisk og elektrisk integrationsprodukter. Motorstatorlindninger lavet af tre symmetriske stjernekoblinger, med trefaset asynkronmotor er meget ens. Motorens rotor limes til den magnetiserede permanentmagnet. For at detektere motorrotorens polaritet er en positionsføler installeret i motoren. Føreren består af en strøm elektronisk enhed og et integreret kredsløb. Funktionen er at acceptere motorens start-, stop- og bremsesignaler for at styre motorens start, stop og bremsning. Positionssensorsignalet og fremad / tilbage-signalet bruges til at styre den omvendte variabel hastighedskommando og hastighed tilbagekoblingssignal, der bruges til at styre og justere hastigheden; at give beskyttelse og display, og så videre.

DC-motoren har et hurtigt svar, stort startmoment, fra nulhastighed til nominel hastighed med nominelt drejningsmoment kan give ydeevnen, men fordelene ved DC-motor er også manglerne, fordi DC-motoren producerer en konstant belastning under konstant belastning. Moment ydeevne , så er armaturmagnetfeltet og rotormagnetfeltet konstant for at opretholde 90 °, hvilket vil stole på kulbørste og kommutator. Carbon børste og kommutator i motorrotationen vil producere gnister, toner ud over at komponenterne vil forårsage skade, brugen af lejligheder er også begrænset. AC-motor uden kulbørste og kommutator, vedligeholdelsesfri, stærk og bred applikation, men egenskaberne ved DC-motoren for at opnå den tilsvarende ydelse af kompleks styringsteknologi, der skal bruges til at opnå. Nu den hurtige udvikling af halvlederkomponenter til at skifte frekvensen af mange, for at forbedre ydeevnen af drivmotoren. Mikroprocessorhastigheden er hurtigere og hurtigere, kan opnås AC-motorstyring anbragt i et roterende toakseret rektangulært koordinatsystem, den korrekte AC-motor i den toakse nuværende komponent for at opnå lignende DC-motorstyring og DC-motor med tilsvarende ydelse .

Børsteløs DC motor er meget udbredt, såsom bilindustrien, værktøj, industriel industri, automatisering og luftfart og så videre. Generelt kan børsteløse DC motorer opdeles i følgende tre hovedformål:

Kontinuerlige belastningsapplikationer: Behov for en vis hastighed, men hastighedsnøjagtighedskravene er ikke høje områder, såsom ventilatorer, pumper, hårtørrer og andre applikationer. Sådanne applikationer er lave omkostninger og for det meste åben sløjfekontrol.

Variabel belastning applikationer: hovedsageligt behovet for hastighed inden for et vist antal applikationer, motorhastighedskarakteristika og dynamiske responstider har en højere efterspørgsel. Såsom husholdningsapparater, tørretumbler og kompressor er et godt eksempel på bilindustrien inden for oliepumpestyring, elektrisk styring, motorstyring, er anvendelsen af systemomkostningerne relativt højere.

Placeringsapplikationer: De fleste industrielle kontrol- og automatikprogrammer hører til denne kategori. Disse applikationer har en tendens til at fuldføre energioverførslen, så det dynamiske svar på hastigheden og drejningsmomentet har særlige krav, regulatorens krav er højere. Hastigheden kan bruges når det fotoelektriske og nogle synkroniseringsudstyr. Processtyring, mekanisk kontrol og transport kontrol, og mange andre tilhører denne type applikation.

Praktisk børsteløs motor er tæt forbundet med udviklingen af elektronisk teknologi, mikroelektronikteknologi, digital teknologi, automatisk styringsteknologi og materialevidenskab. Det er ikke begrænset til AC og DC, men involverer også elektrisk, elproduktion og energikonvertering og andre felter. På motorområdet er nye børsteløse motortyper mere, men den børsteløse motores fremragende præstation på grund af prisbegrænsninger, dens anvendelse er ikke meget bred.