Hjem > Nyheder > Indhold

Børsteløs DC motorstruktur

Oct 09, 2017

Børsteløs DC-motor af motorkroppen og drivkomponenterne er en typisk mekanisk og elektrisk integrationsprodukter. Børsteløs motor er ingen børste og kommutator (eller kollektor ring) på motoren, også kendt som ingen kommutator motor. Så tidligt som det nittende århundrede, når motoren er født, er den praktiske motor en børsteløs form, det vil sige udvekslingen af ekornekorre i ekorn, og denne motor er blevet udbredt. Den asynkrone motor har imidlertid mange uoverstigelige fejl, således at udviklingen af motorteknologien er langsom. I midten af det sidste århundrede var transistorens fødsel, så brugen af transistorkommuteringskredsløb i stedet for pensel og kommutator DC børsteløs motor blev til. Denne nye børsteløse motor kaldes en elektronisk kommutations DC motor, der overvinder fejlene i den første generation af børsteløse motorer.

arbejdsprincip

Børsteløs DC-motor af motorkroppen og drivkomponenterne er en typisk mekanisk og elektrisk integrationsprodukter. Motorstatorlindninger lavet af tre symmetriske stjernekoblinger, med trefaset asynkronmotor er meget ens. Motorens rotor limes til den magnetiserede permanentmagnet. For at detektere motorrotorens polaritet er en positionsføler installeret i motoren. Føreren består af en strøm elektronisk enhed og et integreret kredsløb. Funktionen er at acceptere motorens start-, stop- og bremsesignaler for at styre motorens start, stop og bremsning. Positionssensorsignalet og fremad / tilbage-signalet bruges til at styre den omvendte variabel hastighedskommando og hastighed tilbagekoblingssignal, der bruges til at styre og justere hastigheden; at give beskyttelse og display, og så videre.

DC-motoren har et hurtigt svar, stort startmoment, fra nulhastighed til nominel hastighed med nominelt drejningsmoment kan give ydeevnen, men fordelene ved DC-motor er også manglerne, fordi DC-motoren producerer en konstant belastning under konstant belastning. Moment ydeevne , så er armaturmagnetfeltet og rotormagnetfeltet konstant for at opretholde 90 °, hvilket vil stole på kulbørste og kommutator. Carbon børste og kommutator i motorrotationen vil producere gnister, toner ud over at komponenterne vil forårsage skade, brugen af lejligheder er også begrænset. AC-motor uden kulbørste og kommutator, vedligeholdelsesfri, stærk og bred applikation, men egenskaberne ved DC-motoren for at opnå den tilsvarende ydelse af kompleks styringsteknologi, der skal bruges til at opnå. Nu den hurtige udvikling af halvlederkomponenter til at skifte frekvensen af mange, for at forbedre ydeevnen af drivmotoren. Mikroprocessorhastigheden er hurtigere og hurtigere, kan opnås AC-motorstyring anbragt i et roterende toakseret rektangulært koordinatsystem, den korrekte AC-motor i den toakse nuværende komponent for at opnå lignende DC-motorstyring og DC-motor med tilsvarende ydelse .

Derudover vil mange mikroprocessorer styre motorens nødvendige funktioner i chippen, og volumenet bliver mindre og mindre. lignende analog-til-digitale omformere (adc), pulsbreddemodulation (puls bred modulator, pwm) ... og så videre. DC børsteløs motor, der er elektronisk styret AC motor commutation, svarende til DC motor egenskaber og ingen DC motor mekanisme på manglende ansøgning.

DC børsteløs motor er en synkron motor, hvilket betyder, at motoren rotor hastigheden ved motorstator rotation af magnetfelt hastighed og antallet af rotor (p):

n = 60. f / p. I tilfælde af et fast antal rotorer kan ændring af rotatorens rotationshastighed ændre frekvensen af stators roterende magnetfelt. DC børsteløs motor er synkronmotoren med elektronisk styring (drev), styr magnetfeltfrekvensen for statorrotation og motorrotorhastigheden tilbage til kontrolcenterets gentagne korrektion for at opnå tæt på DC-motorens egenskaber ved vejen. Det vil sige, at DC børsteløs motor kan ligge i det nominelle belastningsområde, når belastningen ændres, kan stadig styre motorrotoren for at opretholde en bestemt hastighed.

DC børsteløs drev, herunder strømforsyning og kontrolafdeling som vist i figur (1): Ministeriet for strømforsyning til at levere trefaseffekt til motoren, styreenheden i henhold til behovet for at konvertere indgangseffektfrekvensen.

Strømforsyningen kan være direkte DC-indgang (normalt 24v) eller AC-indgang (110v / 220v). Hvis indgangen er AC, skal den første konverter (konverter) til DC. Enten DC-indgang eller AC-indgang skal overføres til motorspolen før DC-spændingen fra omformeren (inverter) til trefasespænding for at drive motoren. Omformeren (6) er forbundet til overarmen (q1, q3, q5) / underarm (q2, q4, q6) for at styre strømmen gennem motorspolen. Kontrolsektionen tilvejebringer pwm (pulsbreddemodulering) for at bestemme omformeringstiden for strømtransistorens omskifterfrekvens og omformer (inverter). DC børsteløse motorer generelt vil bruge, når belastningen ændres i hastigheden kan være stabil ved den indstillede værdi uden at ændre hastigheden af kontrollen, så motoren er udstyret med en magnetfelt sensor kan være sensor (hall-sensor), som hastighed Closed loop kontrol, men også som grundlag for fase kontrol. Men dette bruges kun som hastighedsstyring og kan ikke bruges som positioneringskontrol.